08.10.06
18:43
Здравейте,
на 16 години сам и от около 2 месеца ходя на фитнес, 65кг. сам, 178см. и мисля скоро време да си взема креатин. Попитах един приятел, който също ходи на фитнес и той ми каза, че креатина трябва да го пия с гуатамин, за да се запази ефекта. Искам да попита, има ли значение дали пия само креатин и дали ефекта ще се запази само ако пия креатин.
п.п. Тренирам през ден.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим08.10.06
18:45
Още ти е рано за добавки, да не говорим за такива комбнации. След около 2 месеца си вземи креатин, но няма смисъл и глутамин. Не бързай толкова с добавките. Те не са най - важното.
08.10.06
18:51
Тогава добре. Не си давай парите и за креатин и за глутамин. Купи си качествен креатин и след като го пиеш 1 месец ще видиш, че може и без глутамин, особено щом ще взимаш за 1ви път.
08.10.06
19:24
Рано е за креатин и ужасно рано за глутамин. Прочети това онова и не се доверявай на всякакви “разбирачи”.Питай, разучи,прочети пак питай и чак тогава пробвай. Good Luck!
09.10.06
11:28
[quote author=“ZUM”]Здравейте,
на 16 години сам и от около 2 месеца ходя на фитнес, 65кг. сам, 178см. и мисля скоро време да си взема креатин. Попитах един приятел, който също ходи на фитнес и той ми каза, че креатина трябва да го пия с гуатамин, за да се запази ефекта. Искам да попита, има ли значение дали пия само креатин и дали ефекта ще се запази само ако пия креатин.
п.п. Тренирам през ден.
Малък си за добавки , но ако все пак решиш да пиеш си вземи и двете. :wink:
Тогава добре. Не си давай парите и за креатин и за глутамин. Купи си качествен креатин и след като го пиеш 1 месец ще видиш, че може и без глутамин, особено щом ще взимаш за 1ви път.
А не е ли най-добре качествен креатин с качествен глутамин ? ;)
11.10.06
11:05
А не е ли най-добре качествен креатин с качествен глутамин ? ;)
Принципно да. Мисля, че на момчето му е малко рано за тая комбинация. Важното е, че и без глутамин се запазва ефекта което всъщност беше въпроса му.
А какво толкова му има на този гуатамин, че няколко пъти ми казахте, че сам малък за него ?
11.10.06
22:58
Не си малък. Още не ти е нужен. Прочети за какво е и ще разбереш :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече