% мазнини в тялото?!

Saint

08.10.06
19:01

Как да разбера колко процента мазнини има по тялото ми?!Ходи ли се някъде да ти ги измерят или там както се прави въобще някой може ли да ми даде повече информация защото не ми е много ясно това.10х предварително

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Има си специален кантар. Другите начини не са ми известни.

FI

08.10.06
19:24

Виж прочети това:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=15852&highlight=%EC%E0%E7%ED%E8%ED%E8+%EF%F0%EE%F6%E5%ED%F2

в началото става въпрос за жени, ама после и общо.

08.10.06
23:59

[quote author=“boxerg”]Има си специален кантар. Другите начини не са ми известни.

Ами това е най-неточният

[quote author=“ASTOR”][quote author=“boxerg”]Има си специален кантар. Другите начини не са ми известни.

Ами това е най-неточният

Знам, видях в една подобна такава тема малко по - късно...

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1