16 /182/67

08.10.06
22:20

На 16 години съм 182 см и тежа 67 кг.Искам да кача малко килограми ....Миналата година тренирах редовно, но непостигнах много вероятно поради храненето и добавкитеПрочетох доста теми, с разнообразни мнения за хранене и добавки,но неможах да разбера кое е  най-добре да се взима,за това ви питам в тази тема.какво да пия на коя фирма,от къде може да се намери и на какви цени.
Не съм си направил строг хранителен режим,но всяка сутрин преди училище ям купичка с мюсли и кисело мляко и мед,всеки ден ям по 4-5 банана.И на обяд след училище ям по 5-6 белтъка и 2 жълтъка.Ям и само хляб бонус.
Много ще съм благодарен да ми помогнете

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

09.10.06
05:57

А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.

09.10.06
08:20

Вземи си гейнер и мултивитамин това ще е най-добро за начало. Не знам с какви пари разполагаш, но ти препоръчвам нещо на Universal, Musashi, Optimum .... от бг продукти файда няма.
Иначе наблегни на храненето и тренирането. След първите 4-6 месеца като свикнеш с тренировките или си в застой тогава можеш да почнеш с креатин, глутамин, ЗМА и тн.

Протеин + креатин или само креатин. В твоя случай може и само с креатин да си помогнеш достатъчно.

09.10.06
20:50

[quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.

месо хапвам ,когато майка ми сготви.Кажете как да си набавям месо  всеки ден?!?От един магазин си купих готови пържоли...те се оаказаха развалени...освен пиле на грил друг вариант няма май?

10.10.06
01:06

[quote author=“serialsuicide”][quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.месо хапвам ,когато майка ми сготви.Кажете как да си набавям месо  всеки ден?!?От един магазин си купих готови пържоли...те се оаказаха развалени...освен пиле на грил друг вариант няма май?

замразени пилешки гърди е варианта...

10.10.06
22:32

[quote author=“djpetko”][quote author=“serialsuicide”][quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.месо хапвам ,когато майка ми сготви.Кажете как да си набавям месо  всеки ден?!?От един магазин си купих готови пържоли...те се оаказаха развалени...освен пиле на грил друг вариант няма май?

И как ги приготвяш??Печени??За колко време стават?

10.10.06
23:16

[quote author=“serialsuicide”][quote author=“djpetko”][quote author=“serialsuicide”][quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.месо хапвам ,когато майка ми сготви.Кажете как да си набавям месо  всеки ден?!?От един магазин си купих готови пържоли...те се оаказаха развалени...освен пиле на грил друг вариант няма май?

Еми стават за средно 30 минути,но зависи на колко градуса...
Аз ги правя с лимон,черен пипер и сол...

14.10.06
19:19

[quote author=“djpetko”][quote author=“serialsuicide”][quote author=“djpetko”][quote author=“serialsuicide”][quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.месо хапвам ,когато майка ми сготви.Кажете как да си набавям месо  всеки ден?!?От един магазин си купих готови пържоли...те се оаказаха развалени...освен пиле на грил друг вариант няма май?

Еми стават за средно 30 минути,но зависи на колко градуса...
Аз ги правя с лимон,черен пипер и сол...

Мерси,вчера майка ми ми купи и бих казал,че е доста добре.Ще почна да набивам яко месо.

16.10.06
16:45

[quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.

какъв протейн да си взема и на каква марка препоръчвате?В фитнеса дето ходя има Biogame,Нутрим,Scitec,Genesis??

ПП:знам,че БГ продуктите не са за препоръчване...така,че от другите два?

16.10.06
19:29

[quote author=“serialsuicide”][quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.

какъв протейн да си взема и на каква марка препоръчвате?В фитнеса дето ходя има Biogame,Нутрим,Scitec,Genesis??

Genesis според мен ще е добре.

16.10.06
19:56

[quote author=“djpetko”][quote author=“serialsuicide”][quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.

обаче от тях незнам какво да пия
http://site2.suplements.net/html/catalog.htm
Виж тук има сякви работи...само млечно яйчния протеин ми е ясен другото...

16.10.06
20:10

Aко държиш на вкуса вземи си Саитек

16.10.06
20:48

[quote author=“x_3_mar”]Aко държиш на вкуса вземи си Саитек

А какво точно на Саитек?Къв протеин?

16.10.06
21:14

Всъшност между Дженесис и Саитек предпочитам Саитек от всякъде погледнато, а за вкуса гледаи DELITE да е

17.10.06
17:31

Извинявам се на автора който е написал тази тема :) но искам само да попитам искам да си купа някакви хранителни добавки за мускулна маса

17.10.06
20:18

[quote author=“serialsuicide”][quote author=“djpetko”][quote author=“serialsuicide”][quote author=“builderbs”]А месо хапваш ли? Като за начало вземи един протеин.

обаче от тях незнам какво да пия
http://site2.suplements.net/html/catalog.htm
Виж тук има сякви работи...само млечно яйчния протеин ми е ясен другото...

Ами млечно яйчния + Аминокиселини 1900 мг. 325t.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1