09.10.06
01:59
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=aerobika&Number=1946300188&page=0&view=collapsed&sb=5&part=1#Post1946310063
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим09.10.06
11:00
Ми то си е до човек. Чух че и от Славия са го изгонили заради това ама кой знае...
12.10.06
17:52
преди изобщо не го харесвах тоя ш-н стриптизьор а сега направо не знам какво да кажа...
12.10.06
20:09
гаранция е вярно...100% гаранция..
Гаранция ти давам, че при следващо мнение на латиница ще има някакви последствия.Благодаря за вниманието.ivan.shishmanov
13.10.06
08:53
Аз ще повярвам когато видя записа с очите си.То така всеки може да пуска слухове за всеки особенно в интернет.Дори за мен съм чел какви ли не неоснователни глупости от разни недоброжелатели, но това не променя нещата.Имам запис как еди кой си прави еди кво си хвърляш бомбата опетняваш името на човечеца и си заминаваш в реалния живот.Ако искаш да покажеш нещо на света редно е да предоставиш доказателства за да може света сам да си направи изовидите и сам да се убеди в това което казваш.Бтв с такава тема един път се набеждава Фокси и един път екипа на залата особенно ако записа не бъде предоставен.
Аз ще повярвам когато видя записа с очите си.То така всеки може да пуска слухове за всеки особенно в интернет
Ще го видиш когато мине делото. До тогава е “следствена тайна”.
Жалко, ама има такива изисквания за доказателствата.
В случая е добро име срещу добро име - от една страна The Gym, от другата Фокси.
При положение, че ако лъжат имат много повече да губят аз вярвам на The Gym.
Ако пък са завели дело - ще се чуе и ще се знае със сигурност. Ако са се отказали да завеждат такова е редно да качат някъде записа и да пуснат линк към него.
13.10.06
10:28
[quote author=“mitaka101”]
Аз ще повярвам когато видя записа с очите си.То така всеки може да пуска слухове за всеки особенно в интернет
Ще го видиш когато мине делото. До тогава е “следствена тайна”.
Жалко, ама има такива изисквания за доказателствата.
Ако има такъв запис който е неоспоримо доказателство то следствието трябва да е свършило работата си.И като имам в предвид какви са съдилищата в БГ спокойно може да оставят записа на хората сами да преценят къде е истината.
Попитах ги в другия форум и ето отговора:
Тема Re: ВНИМАНИЕ-ЛОВЪК КРАДЕЦ! КЪМ ВСИЧКИ ФИТНЕС МЕНИДЖЪРИ [re: ekип THE GYM]
Автор mitaka1O1 (Нерегистриран)
Публикувано 13.10.06 10:05
Ако наистина е така, защо не качите някъде кадрите и да пуснете тук линк към тях?
Заведено ли е дело срещу Фокси?
Тема Re: ВНИМАНИЕ-ЛОВЪК КРАДЕЦ! КЪМ ВСИЧКИ ФИТНЕС МЕНИДЖЪРИ [re: mitaka1O1]
Автор THE GYM (Нерегистриран)
Публикувано 13.10.06 14:54
Кадрите се въртяха 5 дена на плазмите в THE GYM. Записът е тиражиран и предоставен както на органите на реда, така и на всички собственици на по-известните фитнес зали в София. Считаме, че това е достатъчно. Останалото е просто любопитство, което си е нормално:)
14.10.06
09:51
mitaka101 това което са ти отговорили е тъпо.Нима собствениците на малките зали нямат право да знаят истината ?Нима обикновенния спортуващ няма право да знае истината.Нима аз който съм гледал по толкова много състезания Фокси нямам право да знам истината.Пуснал го на по големите зали и готово кви са тия глупости.
Да, и на мен ми звучи тъпо, още повече че моя фитнес е в петицата по площ и уреди, но не и по цени. Та никой не ми е пращал нито по пощата нито на мейла такива записи.
От друга страна ако някой лъже така за мен - вече да съм разбрал, да съм отговорил и да съм го намерил и да е съжалил много за постъпката си.
И не вървят оправдания от рода - абе тва е нет , не се знае кой... и т.н. Един приятел му се наложи да намери човек “скрит” в БГ нет-а и на втория час бяха в дома му на гости.
И тъй тъпо е от където и да го погледнеш, съгласен съм.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече