Гърди - Изоставане

24.02.04
21:22

Имам следния въпрос: външната долна част на гърдите ми изостават (едва ли не изглежда като изрязана, ако ме разбирате). Как мога да развия по-добре тази част? И още един въпрос: как мога да направя по-голям врат, и премдишница? Тези части също са ми изоставащи...

EN

24.02.04
21:43

За долна част на гърдите прави “обратен полулег с щанга” действа и кофички те много хубаво развиват гърдите като цяло (прави ги със събрани на ключ крака и максимално наведено напред тяло)...

За другите муслукни групи мога да ти кажа следното:

Предмишница - хващаш лост(дъмбел) опираш си ръцете някъде, примерно на 1 лежанка и започваш да си движиш САМО китките нагоре,надолу мноо готино упражнение е тва, ако не си ме разбрал точно какво имам предвид кажи дано успея да ти го обясня по подробно...

За ВРАТ съм пас идея си нямам как се тренира, ама май упражненията за рамо и т.н. помагат, поне като се гледам мене...

24.02.04
22:36

emi znacho to4no za vynshnata sa kofi4kite i mojeshd a prazvish na obraten polu leg flais s rali4ni zahavti
sega ne moga to4no da ti go obiasnia kaka da hvanaesh ama probvash flais i pek dek na dolen leg i rali4ni dvijenia tam i shte vidish koe nai dobre deistva ... no kofichkite sa zadyljitelni :)

25.02.04
16:41

По принцип тази част рядко изостава,но флайс от хоризонтален леги полулег ще ти помогнат.За врата знам едно упр.Вэимш един диск лягаш на лежанката като главата ти е извън нея,слагаш диска на челото и започваш нагоре и надолу,като осигуриш добър контрол :roll:

25.02.04
17:40

Не правете упражнения за врата защото има опасност за гръбначния стълб !Вpъта ще развиете със упражненията за трапец!
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1