кубети???

10.10.06
15:11

искам да ви питам някой чувал ли е за тях-много ли са вредни.има ли нещо лошо да си хапна едно пакетче от тях.като ги гледам са си сухари с подправки.и едно пакетче е само 40 гр,и на калории не са много.има и едни други сухаринки или нещо такова на които пише че са пшенично ръжени.и ако ям от кои е по-добре да си вземам-аз си мисля че е по-добре от тия с масло щото другите са с много подправки.някой ще сподели ли мнение по въпроса??? :)  :)  :)

10.10.06
20:04

В класа ми има много момичета които си ги копуват.За мене е пълна простотия нито те наяжда нито нищо.

10.10.06
20:18

Ял съм ги,от скоро разбрах за тях,ми те са като кротоните дето се слагат в крем супите (хляб),обаче са по-малки и са с различни вкусове,аз с бекон бях пробвал.харесаха ми поне на мен.

11.10.06
18:58

маи сичко е само пържени хапки с някви си подправки , които първо , че няма да те наядад и второ за диета вообще не са подходящи

16.10.06
21:13

Аз ги рекламирам тия оня ден снимах една реклама с една мацка ;)
:D

Пълна глупост. Това не е храна.

22.10.06
00:52

Хапнеш нещо-глътнеш нищо. Не се занимавай с глупости  :wink:  Ако ще ядеш -яж, ако ще се глезиш - заеби го тоя спорт.

FIREBLADE

26.10.06
18:26

с бирица добре се лъзгат сигурно :D а м/у другото този с черния потник дето е на рекламата тренира в моита зала  :P

26.10.06
19:24

НА мен тея ми прили4ат на кучешка храна, купувай си ядки

02.11.06
22:14

Аз съм тоя Последния на рекламата ;)

03.11.06
11:34

[quote author=“power_hammer”]Хапнеш нещо-глътнеш нищо. Не се занимавай с глупости  :wink:  Ако ще ядеш -яж, ако ще се глезиш - заеби го тоя спорт.

И аз така викам...

Пък и няма лошо някой и друг ден да си правиш едно ‘каквото ми кефне’. Въпроса е и в парите де...

П.П.
[quote author=“hades69”]Аз съм тоя Последния на рекламата ;)

ЕВАЛА ПИЧ, ще се побъркам от кеф за теб!!  :lol:  :lol:  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1