10.10.06
19:17
Хора ще ми кажете ли каде във ИНТЕРНЕТ мога да намеря или от каде мога да си КУПЯ и каква точно (наименование, автор и т.н.) КНИГА ЗА ТОВА КАКВО ИМА ВСЯКА ХРАНА (пример: подредени банани и там други - те са с въглехидрати) рабирате ли казаха ми че имало такива.Трябва ми за да знам когато ям кое на какво е богато на мазнини ли на въглехидрати ли, и т.н.
П.С. Знам че малко тъпо обясних ама...... :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=”Петко К”]Чак книга не ти трябва.
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
От къде е източника на тази информация ?
[quote author=“sexboy”]10х човеече а някой друг дали знае нещо друго
Аз на едни учебници по Спортна медицина имам такива таблици
ами я само да питам че в таблицата на сайта не пише
Колко гр.белтък съдържа един яйчен белтък(яйце без жълтъка
27.10.06
21:19
Около 3гр. но пак зависи от големината на яйцето
Размерът е “L”
[quote author=“Offspring”]Белтъка 4 гр. Жълтъка 2-3 гр.
предполагам е за нормално яйце или ?
Ами да...и нека малко отклоня,бях чел за яйцата,че организма усвоява над 90 % от протеина му,докато от пилешкото околко 60 %...та вярно че в 100 гр. пилешко има повече протеин от колкото в 100 гр. белтък,но процента на усвояемост говори :D Макар,че не пренебрегвам пилешкото..ни най-малко :wink:
[quote author=“Offspring”]Белтъка 4 гр. Жълтъка 2-3 гр.
Обратно жълтък към 4м белтък към 3, ама зависи какво яйце.
И не се вживявайте толкова в тия тия изчисления. Трудно може да се предполага колко се усвоява от тия пресмтнати количества протеин и т.н.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече