Книга за това какво съдържа храната ???

10.10.06
19:17

Хора ще ми кажете ли каде във ИНТЕРНЕТ мога да намеря или от каде мога да си КУПЯ и каква точно (наименование, автор и т.н.) КНИГА ЗА ТОВА КАКВО ИМА ВСЯКА ХРАНА (пример: подредени банани и там други - те са с въглехидрати) рабирате ли казаха ми че имало такива.Трябва ми за да знам когато ям кое на какво е богато на мазнини ли на въглехидрати ли, и т.н.

П.С. Знам че малко тъпо обясних ама...... :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

11.10.06
10:56

Чак книга не ти трябва.

http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1

11.10.06
18:26

10х човеече  а някой друг дали знае нещо друго

11.10.06
18:29

[quote author=”Петко К”]Чак книга не ти трябва.

http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1

От къде е източника на тази информация ?

11.10.06
19:11

[quote author=“sexboy”]10х човеече  а някой друг дали знае нещо друго

Аз на едни учебници по Спортна медицина имам такива таблици

12.10.06
09:10

най-пълната база данни е на www.nutritiondata.com

27.10.06
15:33

ами я само да питам че в таблицата на сайта не пише
Колко гр.белтък съдържа един яйчен белтък(яйце без жълтъка

ieieie

27.10.06
21:19

Около 3гр. но пак зависи от големината на яйцето

27.10.06
21:23

Белтъка 4 гр. Жълтъка 2-3 гр.

27.10.06
21:32

[quote author=“ieieie”]Около 3гр. но пак зависи от големината на яйцето

Размерът е “L”

[quote author=“Offspring”]Белтъка 4 гр. Жълтъка 2-3 гр.

предполагам е за нормално яйце или ?

27.10.06
22:29

Ами да...и нека малко отклоня,бях чел за яйцата,че организма усвоява над 90 % от протеина му,докато от пилешкото околко 60 %...та вярно че в 100 гр. пилешко има повече протеин от колкото в 100 гр. белтък,но процента на усвояемост говори  :D Макар,че не пренебрегвам пилешкото..ни най-малко  :wink:

27.10.06
23:12

[quote author=“Offspring”]Белтъка 4 гр. Жълтъка 2-3 гр.

Обратно жълтък към 4м белтък към 3, ама зависи какво яйце.

И не се вживявайте толкова в тия тия изчисления.  Трудно може да се предполага колко се усвоява от тия пресмтнати количества протеин и т.н.

28.10.06
01:46

Колкото и да е трудно да се прецени,се знае,че всяка храна си има определена степен на усвояемост.Не искам да споря,защото и аз нямам никаква гаранция в тези яйца,просто много ми помогнаха досега.
Поздрави  :D

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1