10.10.06
21:39
Не знам как да си пия добавките ппавилно имам фат бърнер ( Super Cuts 3 130 tablets ( Universal Nutrition )) който е на таблетки садържа 0.6мг Л-карнитин пия го по 3 пъти на ден сутрин, обед и вечер по 2 таблетки, протеин Gold Standart Whey ( Optimum Nutrition ) 3 пъти на ден по 30мг пак сутрин , обед и вечер, в нетренировачните дни го пия по 2 пъти на ден по 30гр но същто така си набавям и много протеин от храната ям по 5 белтъка на ден и много пилешко месо и аминокисели в сайта на Universal Nutrition пише да пия 6 таблетки 45 мин преди тренировка и 6 след пия Amino Tech 375 tablets ( Universal Nutrition ) в почивните дни пия по 3 сутрин и вечер, правя почти всеки ден и кардио тренировка целта ми е изчисване. тренирам от 1 година сериозно и има голям напредък но до преди седмица не бях пил добавки сега ги почнах и мисля да доучистя напълно без да изгубя много мм 86кг сън, та мисълта ми беше : бихте ли дали мнението си отностно начина по който пия добавките, савети и предложения са добре дошли :))
БЛАГОДАРЯ ВИ
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 12:02.
Хвърлящ си протеина на вятъра ...
Ако си набавяш мн протеин от храни няма смисъл да приемаш толкова много защото тялото ти няма да го усвои . Аминотата ми се струват много но щом така пише немога нищо да кажа ...