Въпросче за протеин-елементарно...

12.10.06
00:24

Така имам една “кутийка” протеин 1кг на ОН Уей 100..-68лв. мисля че беше-това е да ме разберете за кой става...Изпил съм 4 дози от него но заради една или др. причина в близките 4 месеца няма да го ползвам...Така дали ще му стане нещо и дали след 4 месеца няма да се наложи да го хвърля :roll:  :?

Същия ми е въпроса за Л-карнитин на оптимум пак... :roll:  :roll:

И един въпрос-какво мислите за продуктите на ДжейСи нутришън...40лв. 1кг. протеин и т.н.. заслужава ли си... :roll:

12.10.06
09:47

[quote author=“Sioks”]Така имам една “кутийка” протеин 1кг на ОН Уей 100..-68лв. мисля че беше-това е да ме разберете за кой става...Изпил съм 4 дози от него но заради една или др. причина в близките 4 месеца няма да го ползвам...Така дали ще му стане нещо и дали след 4 месеца няма да се наложи да го хвърля :roll:  :?

Същия ми е въпроса за Л-карнитин на оптимум пак... :roll:  :roll:

И един въпрос-какво мислите за продуктите на ДжейСи нутришън...40лв. 1кг. протеин и т.н.. заслужава ли си... :roll:

сложи протеина на някое сенчесто място където няма влага и го затвори добре.Нищо няма да му стане.И за карнитина същото.То някъде по продуктите си пише срок на годност ама той е с години на пред така че не се притеснявай.

12.10.06
10:43

Хората са се погрижили да го консервират добре, не се притеснявай.. Дръж го на хладно и сухо място, т.е. `дигни  го в килера.

Прибери ги някъде и няма да имаш проблем.

13.10.06
00:11

Значи да не се притеснявам, че е отворен :)  Да отдавна вече съм го прибрал на влажно и слънчево място :lol: -базик де :D

[quote author=“Sioks”]Значи да не се притеснявам, че е отворен :)  Да отдавна вече съм го прибрал на влажно и слънчево място :lol: -базик де :D

:D Да, не се притеснявай. Няма да отлетят тия пари. И аз съм се шашкал така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1