12.10.06
10:47
Здравейте!
Искам да ви попитам как е най-добре да вземам от двете на какви дози и колко пъти на ден.Мен ми казаха всяка сътрин по 1с.л. декстроза+2с.л от голда и след тренировка гейнер от 4с.л. декстроза и 2с.л. голд,а когато не съм на тренировка да вземам вечер само по 2с.л. от голда.Вие как мислите?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимМисля, че първо трябва да прочетеш закачената тема за ПроГолд в общият раздел за добавки, и после пак да премислиш хубаво дали да си даваш парите за него.
[quote author=”Петко К”]Мисля, че първо трябва да прочетеш закачената тема за ПроГолд в общият раздел за добавки, и после пак да премислиш хубаво дали да си даваш парите за него.
Леле,добре че ми каза за тази тема.Нямах си никаква представа какво щях да взема.Ама и аз за тия 10 лв. какво очаквам.Смятах да дам 30-40 лв за протеин,но като отидох в залата инструктора ми препоръча този + декстрозата.Сметнах че щом той ми го препоръчва няма проблем , но явно е друга работата.
А да ви попитам кой протеин бихте ми препоръчали?На месец мога да отделя до 30-40 лв за него.Явно с български неща не става работата...
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече