PRO Gold 90 +Декстроза??

12.10.06
10:47

Здравейте!
Искам да ви попитам как е най-добре да вземам от двете на какви дози и колко пъти на ден.Мен ми казаха всяка сътрин по 1с.л. декстроза+2с.л от голда и след тренировка гейнер от 4с.л. декстроза и 2с.л. голд,а когато не съм на тренировка да вземам вечер само по 2с.л. от голда.Вие как мислите?

12.10.06
11:02

Мисля, че първо трябва да прочетеш закачената тема за ПроГолд в общият раздел за добавки, и после пак да премислиш хубаво дали да си даваш парите за него.

12.10.06
14:22

[quote author=”Петко К”]Мисля, че първо трябва да прочетеш закачената тема за ПроГолд в общият раздел за добавки, и после пак да премислиш хубаво дали да си даваш парите за него.

Леле,добре че ми каза за тази тема.Нямах си никаква представа какво щях да взема.Ама и аз за тия 10 лв. какво очаквам.Смятах да дам 30-40 лв за протеин,но като отидох в залата инструктора ми препоръча този + декстрозата.Сметнах че щом той ми го препоръчва няма проблем , но явно е друга работата.
А да ви попитам кой протеин бихте ми препоръчали?На месец мога да отделя до 30-40 лв за него.Явно с български неща не става работата...

12.10.06
19:34

Какъв протеин ти трябва? Суроватъчен, млечно-яйчен, соев...?

12.10.06
22:23

[quote author=“diksi”]Какъв протеин ти трябва? Суроватъчен, млечно-яйчен, соев...?

Който върши най-добра работа.Нямам опит с протеините.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1