12.10.06
10:47
Здравейте!
Искам да ви попитам как е най-добре да вземам от двете на какви дози и колко пъти на ден.Мен ми казаха всяка сътрин по 1с.л. декстроза+2с.л от голда и след тренировка гейнер от 4с.л. декстроза и 2с.л. голд,а когато не съм на тренировка да вземам вечер само по 2с.л. от голда.Вие как мислите?
Мисля, че първо трябва да прочетеш закачената тема за ПроГолд в общият раздел за добавки, и после пак да премислиш хубаво дали да си даваш парите за него.
[quote author=”Петко К”]Мисля, че първо трябва да прочетеш закачената тема за ПроГолд в общият раздел за добавки, и после пак да премислиш хубаво дали да си даваш парите за него.
Леле,добре че ми каза за тази тема.Нямах си никаква представа какво щях да взема.Ама и аз за тия 10 лв. какво очаквам.Смятах да дам 30-40 лв за протеин,но като отидох в залата инструктора ми препоръча този + декстрозата.Сметнах че щом той ми го препоръчва няма проблем , но явно е друга работата.
А да ви попитам кой протеин бихте ми препоръчали?На месец мога да отделя до 30-40 лв за него.Явно с български неща не става работата...
Harbinger Ръкавици Pro
NOW Foods Pro-gh
Стимулатор на растежен хормон
Harbinger Фитили Big Grip PRO
Harbinger Тренировъчен колан PRO
HS Labs Whey Pro
Суроватъчен протеин
Blackroll Blackroll Pro
Професионален фоумролер
Blackroll Blackroll Groove Pro
Релефен фоумролер
Pure Nutrition Дамски ръкавици за фитнес Pro