28.09.04
07:08
Аз тренирам от една година.Висок сам 1.73 и тежа около 67кг на 17години съм.С бърз метаболизъм съм.
Храня се 4 пати на ден.не мога да ви кажа с какво точно защото ако едната сутрин ям едно то другата сутрин ще ям савсем друго нещо.
Гледам менюто ми да е разнообразно.До сега не съм ползвал стероиди или други вредни неща.
Не пуша,не пия алкахол дори и кафета не пия,само безолкохолно и то много рядко.
преди да направя какъвто и да е цикал ще си направя профилактичен преглед за да съм сигурен че съм напълно здрав.
разгледах много внимателно стероидите и се колебая между Винстрол или Сустанон 250.
Решил съм стероида който ще взимам да е инжекционен понеже ще вреди по малко на черния дроб.
цикалът ми мисля да е към един месец(4 седмици).На всяка седмица ще си бия по една инжекция Сустанон от 250мг.
От втората до шестата седмица ще взимим карсил понеже Сустанона ще действа още няколко седмици след употребата на последната инжекция.
понеже стероидите отслабват имунната система ще се храня с повечко плодове и ще си взема разтворими таблетки от витаминчетата Суправит.
За да не ми излизат стрии ще си бия и инжекция с витамин Б12(Тя ще бъде в отделен ден от инжектирането със сустанон).
За да въстановя сопственото си производство на тестостерон ще взимим трибестан(бях чел някаде че за малки цикли от 4 или 5 седмици не се налага употребата на Прегнил)
Сега тренирам 4 пати в седмицата.Когато започно цикала ще тренирам 5 пати в седмицата и ще увелича Яденето си.
самата почивка след цикала ще е с две седмици повече от самия цикъл(1 месец и две седмици)
След цикала отново ще си направя профилактичен преглед.
сичко това мисля да го направя тази или другата зима.
бих искал да ви попитам за някои подробности:
1.дозата от 250мг добра ли е за моите килограми(67кг)?
2.В инфото за сустанона пише че не задяржа много вода и има рядко появи но гинекомастия да взема ли нолвадекс за всеки случай?(или провирон)
3.Добре ли ще е да направя някаква пирамида когато взимам сустанона(1седмица.125мг2сед.250мг3сед.250мг4сед.125мг)
4.чувал съм че сустанона сам по себе си нищо няма да направи да го комбинирам ли с някои орален стероид?
5.winstrol от форума беше споменал че в болниците взимат по 3 лева за инжекция(тва личния лекар ли му ги е бил или няква медецинска сестра имам чуството че като им кажа каво мисля да правя ще ми се расмeят)
6.Ако не успея да намеря сустанон в раднево или Стара Загора ще го поръчам от www.suplements.net дали там стероидите са оригинални?(трибестана и него ще го поръчам от нета)