12.10.06
17:04
какво ще кажете за глутамин заедно с л-карнитин преди лягане ?
и глутамина преди и след тренировка или само след :roll:
12.10.06
17:12
Като гледам какъв въпрос е задал не виждам к`ъв дърт фурнаджия е ама айде.
:D
Не виждам какъв е смисала да пие едновременно Глутамин и Л-карнитин :wink:
И внимавай повече в кой раздел пускаш темите. :shock:
Хаха, момчето в момента чисти.
Идеално е да ги комбинираш глутамина и карнитина.Аз съм правил така. :wink:
12.10.06
17:34
значи по раздела тва явно е от нвдтоо съм неорянтиран ахаххаха за 2 ри път правя тази грешка :lol: :lol: :lol: колкото до суплементите просто не използвам и нямам знания затова питам . Просто имам познания по хранене и трнеировка и основно протеин креатин ... останалото ми е хикс като за л карнитина знам , че засилва мастния метаболизъм затова мисля да го вземам по 2 грама на ден сутрин на гладно и вечер преди лягане.
А глутамина намалява катаболните процеси , които при нвд са доста здрави :) и затова мисля да го пия преди лягане и след трнеировка .или преди трнеировка незнам точно кога .
ебати как ми пада силата сяка семдица падам с 10 килограма на клека лежанката и тягата се държат още ама и там има 5-10 кг надолу ама клека направо ми е адски зле за 3 семидци диета падна от 6-8повторения на 100 до 6 повторения на 90 кг ... да се надяваме , че е от малкото въглехидрати и енергия а не от много загуба на мм .... изглеждам по уформен . но си личи че съм и по малък .
За силата (да не пада толкова) си вземи кре алкалин и ли СЕЕ.Върши перфектна работа и не задържа изобщо вода.
Много останах доволен, manson също.
п.с. при мене не само, че не падна силата, ами даже вдигнах 10кила на лег.
12.10.06
18:31
за л карнитина след приема му трябва да изразходиш гликогена, затова преди трен и пред лягане. глутамина след тренировка и преди лягане, а ако преди трен не вземаш ак или бцаа може пак глутамин.
12.10.06
19:27
[quote author=“emzo”]За силата (да не пада толкова) си вземи кре алкалин и ли СЕЕ.Върши перфектна работа и не задържа изобщо вода.
cee creatin ethyl ester ли е ?
и кре алкинин ??? :)
а имам само 40 кинта за добавки иии .. :/ ....
Предполагам , че след първоначалния стрес ще започне бавно да се покачва пак... Все пак аз преди само на закуска имах 1000 + калории
сега ги сметнах :lol: :lol: сега за целия ден ако не тренирам 1800 2000 ако тренирам 2200 2300 .
преди закуската беше от сорта 8 яйчни белтъка 3 желтъка 100 грама сирене в яйцата ... 150 грама овес 1 банан и 1 2 филии ..... заедно с яйцата ... понякой път вместо банан имаше и 1 кисело мляко :)))
просот си похапвах така да го кажа .
[quote author=“JiVk0”][quote author=“emzo”]За силата (да не пада толкова) си вземи кре алкалин и ли СЕЕ.Върши перфектна работа и не задържа изобщо вода.
cee creatin ethyl ester ли е ?
и кре алкинин ??? :)
а имам само 40 кинта за добавки иии .. :/ ....
Да креатин етил естер е, ама като са ограничени финансите, може да минеш и без него.