Трябва ли да пиша квартал?

12.10.06
19:00

Значи ще поръчвам от нетришъна след малко та кажете трябва ли да пиша квартал или само улица на адреса (щото града се пише отделно). Казвайте и да поръчваммммм :)

пп: само тези които знаят!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
InDaHEad

12.10.06
19:34

Мн ясно пиши всичко...те ще се сетят че щом едното е улицата,то другото ще е квартала...глупав въпрос :wink:

12.10.06
20:19

абе не се знае .. а и квартала ми е с малко насметено име .... Казва се Църква а ми кажи по къф начин да го напиша на английски ..

[quote author=“GH0$T”]абе не се знае .. а и квартала ми е с малко насметено име .... Казва се Църква а ми кажи по къф начин да го напиша на английски ..

“Church”

InDaHEad

12.10.06
20:53

Хахах абе къв чърч бе ххаха пиши го Curkva ...

12.10.06
21:59

[quote author=“boxerg”][quote author=“GH0$T”]абе не се знае .. а и квартала ми е с малко насметено име .... Казва се Църква а ми кажи по къф начин да го напиша на английски ..

“Church”

и представям си тея от пощата как ше гледат кв Чърч  :lol:

Добре тогава. Втори вариант - “Cyrkwa”. По някакви си там международни правила за писане беше приет тоя начин за писане. Повече не мога да ти помогна  :)  Колкото повече информация им дадеш толко по - добре естествено.

14.10.06
00:42

Защо ще го пишеш на английски ? От пощата да не знаят английски!

Sportex

14.10.06
00:44

GH0$T - адреса го пиши на латиница както си го пишеш винаги. Те българските пощи се занимават след като стъпи в България пратката, така че те знаят кое какво е.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1