Нощен протеин!

12.10.06
21:14

Вземате ли протеин преди лягане(нощен) и какък тоя оптимум то напрао само за него трябва да работа .Даите идеи за някакъв протеин казеин или бавно усвояващ за преди лягане.Или даите идеи за няква храна :)
Тука вав форума имаше изказвания за прясно мляко,извара и други храни кажете някои подходяща за преди лягане :D

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.10.06
21:16

Аминокиселини - бавно усвояващи се (примерно).Чак толкова не съм се вманичил, че и казеин да пия вечер  :mrgreen:

12.10.06
21:18

Идея за аминота казваи фирма и продукт да гледам цени.Защото кои са тези аминота бавноусвояващи :wink:

emergency_bg

12.10.06
22:21

има такива, млечно суроватъчни, но все пак са много по бързо усвояеми от казеин или млечно яйчен протеин.
много пъти съм го казвал, за мен наи добрия вариант за нощен протеин е 2-3 лъжици казеин и една лъжица суроватка и 3-4 гр глутамин. за хора с бърз метаболизъм е перфектен завършек на деня и се събуждаш много отпочинал и свеж, на ставане пиеш 30 гр сутрватка и се избягва катаболизма.

13.10.06
09:39

Добър вариант казеина ама гледам в http://nutritiontarget.com 65 лева 2 lbs на Optimum като сложа и доставка тя стана :?
Даже сигурно другите фирми са доста по скъпи не сам им гледал цените в саитовете :(

emergency_bg

13.10.06
10:59

насипен 25 лв килограм

13.10.06
11:36

А от къде не съм от софия но скоро ще хода кажи магазин да вида да отида да си зема че с Optimum доста солено ще ми излезе :lol:

emergency_bg

13.10.06
12:38

за варна мога да ти кажа, за софия някой ако знае...

13.10.06
13:04

Аз съм от сливен тука няма много магазини има за хранителни добавки 3   но насипни протеини няма.Ем кажи имам и познати там може да вида да ми купи  и да ми ги донесе :lol:

emergency_bg

13.10.06
14:21

магазина е Булпорт до бившето 1-во РПУ, това е магазина който стана популярен със новозеландската насипна сурватка, продавач е Павел Венков, първи на Мечката и втори на Републиканското до 90 кг.

13.10.06
23:50

Мерси за информацията може си зема само да има кои да ми го донесе :lol:

KO

14.10.06
15:15

[quote author=“emergency_bg”]магазина е Булпорт до бившето 1-во РПУ, това е магазина който стана популярен със новозеландската насипна сурватка, продавач е Павел Венков, първи на Мечката и втори на Републиканското до 90 кг.

Той май е и шеф там :wink:  8)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1