13.10.06
18:11
http://science.actualno.com/news_80827.html
Да вярваме ли на всичко, което пише по интернет ? :shock:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
13.10.06
19:43
В тоя форум голям процент сме на по 16 - 20 години и не мисля, че в тая възраст трябва да му вярваме. Аз лично с презерватив винаги.
Какви презервативи бе хора ?
В статията пише:
У мъжете, които правят физически упражнения до изнемога, нивото на мъжките хормони и количеството на спермата се променя, показва изследване, ръководено от д-р Даяна Ваамонде от Университета в Кордоба, Испания.
Промените не са постоянни, но резултатите от изследването показват, че упражненията биха могли да намалят оплодителните способности на мъжете, отделящи малко количество сперма и имащи ниско ниво на половите хормони.
По-специално намалява концентрацията на спермата, обемът на еякулацията и броят на сперматозоидите в еякулата. В International Journal of Sports Medicine специалистите пишат, че у жените, които се занимават с изтощителни физически упражнения, също настъпват очевидни промени в хормоналните нива. Например менструацията им може да спре.
Ефектите върху оплодителните способности на мъжете обаче не са толкова очевидни, колкото у жените.
:)
13.10.06
22:18
дрън дрън.Ако не се възстановяваш като хората - да, но иначе са пълни щуротии.Та тогава всички спортисти (професионални) трябва да са импотентни
Най-вероятно докторката която е направила изследването е била разочарована от някой културяга или спортист
[quote author=“kazz”]Най-вероятно докторката която е направила изследването е била разочарована от някой културяга или спортист
много правилно а и от друга страна се пак тези хормони са важни и за мускулния растеж и много ми е странно как едно огромно добиче което цели да е на горната си граница на тестостерона да има подобни проблеми :wink:
Тогава тренирайте по-леко.
упражненията биха могли да намалят оплодителните способности на мъжете, отделящи малко количество сперма
Нямам такива проблеми, дано и за напред да нямам.
Добре за какво пишат такива глупости сега ?!? :x :evil: вместо да напишат за алкохола цигарите стероиди и наркотици те точно за тренировките ..
някой който е решил да се занимава занапред като го прочете това и ще реши че няма нужда от тренировки .. сигурно ще предпочете да иде и да се напие , да се напуши - поне за тия работи не пишат че намалявали оплодителната способност :evil:
Това е само за някакви супер изтощителни серий
и дори и да е вярно кво ви дреме нали са временни резултатите е ако се мъчите да издуете жената може да понамалите тренировките аз за сега нямам такива планове и си тренирам както си искам ;)
14.10.06
15:56
хАХАХА ТВА МЕ РАЗБИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Излиза че спортистите са импотентни, а хората дето седат по цела вечер в задимени помещения и се наливат са полови атлети. тВА ИЗОБщО НЕ Е ВЕРНО, ИЗКЛюЧЕНИЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРИ МАРАТОНЦИТЕ. На мен лично ми писна да чета по сайтове от типа на tialoto статийки от по два реда пълни с глупости, да не говорим че няма научно обяснение, просто са направили некво изследване на 5 човека и си прават заключение за целия човешки род
Aбееее....никой не е казал, че тютюнопушенето и алкохола са с положително действие. :)
Има логика в статията, още повече, че се позовава на изследвания..уж.
Логично е, ако се СКАПВАШ някои функции на тялото да се позабавят и ..ъм..намалеят - както заслабва имунната система, когато сме преуморени, например.
14.10.06
19:25
при хронично претренране всичко в статията е вярно ! обаче при нормално разумно трнеиране ( тежко ) и добро възстановяване си като бичее от 2 години хрема не съм имал ... якее обличах на -25 градуса дето сички вав тях си седяха , аз обличах якето да отида на зала ( тя е на около 2 км пеша от къщи ..)
при хронично претренране всичко в статията е вярно ! обаче при нормално разумно трнеиране ( тежко ) и добро възстановяване си като бичее от 2 години хрема не съм имал ...
Напълно съм съгласен с горното.
Бих допълнил само, че при разумни тренировки (тежки, но не водещи до претрениране) за хора от средна възраст (30-40 години) след няколко месеца тренировка нивото на полово влечение се вдига осезаемо. В смисъл клиентите споделят и питат нормално ли е. Казвам им добре дошли в отбора - докато тренирате все така ще е.
По принцип нивото на хормоните в процеса на тренировка спада и след това се възстановява и свръхвъзстановява (до генетични граници) както гликогена и съкратителните белтъци. Ако го оставиш да се възстанови ще е О.К., ако не го оставиш - или организма ще се адаптира, или ще имаш обратен ефект ...
15.10.06
13:15
[quote author=“mitaka101”]
при хронично претренране всичко в статията е вярно ! обаче при нормално разумно трнеиране ( тежко ) и добро възстановяване си като бичее от 2 години хрема не съм имал ...
Напълно съм съгласен с горното.
Бих допълнил само, че при разумни тренировки (тежки, но не водещи до претрениране) за хора от средна възраст (30-40 години) след няколко месеца тренировка нивото на полово влечение се вдига осезаемо. В смисъл клиентите споделят и питат нормално ли е. Казвам им добре дошли в отбора - докато тренирате все така ще е.
По принцип нивото на хормоните в процеса на тренировка спада и след това се възстановява и свръхвъзстановява (до генетични граници) както гликогена и съкратителните белтъци. Ако го оставиш да се възстанови ще е О.К., ако не го оставиш - или организма ще се адаптира, или ще имаш обратен ефект ...
E тва е най-точното изказване
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече