14.10.06
09:28
Тренирам от година и 4 месеца ръцете ми са в застой от един месец добре ли ще е да си разнообразя тренировката със суперсерии за ръце или те са само за релеф ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим14.10.06
10:13
пробвай , но според мен ще е доста добре !
14.10.06
10:18
Аз бях в застой почнах да тренирам със супер серий ...пак имаше застой сега правя силов трибой :) от 3 триота като редувам
1во-упражнение бицепс
2ро-упражнение трицепс
3то-упражнение трицепс ,защото трицепса ми расте по бавно този вид тренировка ще го правя още 1-2 седмици ... очаквам големи промени защото го правя вече от 2 ! ...после почвам силови упражнения с голямо натуварване ... с угромни килограми които ще ми е много трудно да дигам ! винаги гледай да правиш упражнения над силите ти ! така мускола привиква и става по-силен,относно супер серийте ти,твърдо да !
[quote author=“iceman”]Аз бях в застой почнах да тренирам със супер серий ...пак имаше застой сега правя силов трибой :) от 3 триота като редувам
1во-упражнение бицепс
2ро-упражнение трицепс
3то-упражнение трицепс ,защото трицепса ми расте по бавно този вид тренировка ще го правя още 1-2 седмици ... очаквам големи промени защото го правя вече от 2 ! ...после почвам силови упражнения с голямо натуварване ... с угромни килограми които ще ми е много трудно да дигам ! винаги гледай да правиш упражнения над силите ти ! така мускола привиква и става по-силен,относно супер серийте ти,твърдо да !
Внимавай много с тези килограми над възможностите. При едно упражнение участват и още страшно много поддържащи мускули, само един да сдаде щафетата и контузията е готова. Бъди сигурен, че цялото тяло е готово за новите килограми. Сигурно си чувал, че силата на една система се определя от най-слабото й звено... :?
14.10.06
14:04
Опитай разбира се.
iceman ти знаеш ли какво е силов трибой, че пишеш такива ми ти глупости?
14.10.06
16:41
аз нямах в предвит такъв трибой какавто си мислиш ... това е като трио... но... видоизменено в мой си вариянт и в залата го нарекохме така :) защото на много хора им хареса
14.10.06
16:47
Разбрах смисъла. Въпроса е да не се изразяваш така, защото може да объркаш много хора по този начин.
14.10.06
16:53
само хора дето си нямат и понятие от фитнес,ще се объркат а нали тук сме да си помагаме взаимно :?: все пак скоро ще разкрия невероятната тренировка !
14.10.06
22:15
нямам търпение да видя твоята супер сериина тренировка
15.10.06
19:31
знаете ли че до сега 13 билдера ми писаха на лс ...за тази тренировка и казаха че я бива...? все пак винаги има критици ...
Ще ми се да ги видя какви са тия билдери...
А яденето по време на трен си е вредно от всякаква гледна точка :roll:
Особено медицинска. Ако успееш да пренебрегнеш самочувствието си дори можеш да ме питаш защо... :twisted:
16.10.06
13:16
А МОЖЕ ЛИ ДА НЕ МИ СПАМИТЕ В ТЕМАТА А ДА МИ ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСА?
Пиши с нормален шрифт
ASTOR
16.10.06
14:44
да добре ще е прави супер серии за ръце , не всяка тренировка примерно през 1 или 2 тренировки прави супер серии и така няма да ти влиза за релеф
16.10.06
15:22
Ами като за начало направи почивка ( от 1 седмица ) и след това увеличи интензивноста за бицепс ( намаляш до 6 пов. без да вкарваш читинг), а за труицепс намаляваш интезивноста до нивото да можеш да направиш 15-30 пов.
:idea: Теориата ми се дължи на фактите “БИЦЕПС-СГЪВАЧ ; ТРИЦЕПС-РЪЗГАВАЧ”
16.10.06
17:09
Ами като за начало направи почивка ( от 1 седмица ) и след това увеличи интензивноста за бицепс ( намаляш до 6 пов. без да вкарваш читинг), а за труицепс намаляваш интезивноста до нивото да можеш да направиш 15-30 пов.
:idea: Теориата ми се дължи на фактите “БИЦЕПС-СГЪВАЧ ; ТРИЦЕПС-РЪЗГАВАЧ”
Значи преди този месец правих по 3 упражнения по 4 серии и за двете групи а от един месец ги правя 3по3 и не мръднаха а преди това растяха нормално а този месец нищо.
А това дето го предлагаш пробвал ли си го и имаше л иефект при теб ?
едит: А да и преди този месец ги правех в един ден ръце а в този дето не мръднаха ги разделих, уж да ги стресирам ,ама явно съм намалил интензивността на трена и за това не са мръднали.
19.10.06
03:24
Аз правя една седмица супер серии за ръце, а другата суперсерии за гърди и след това имам 1 седмица почивка и съм доволен така :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече