Help-стероид

Темата е заключена.

14.10.06
13:58

Здрвеите, искам да попитам какъв стероид бихте си взели при положение че ви е за 1 път, на мен ми падна един анаполон, ама мисля че е доста силничко за мене, аз съм 180 висок, 66кг, 18години и твърдо съм решил да си взема нещо,така че няма смисъл да ме разубеждавате,тренирам от около година-две.Мерси предварително!

Форума за забранение вещества е gohard.org!

14.10.06
21:00

А така анаполон.Малее сигурно ще питаш как се зима пии ли се бии ли се абе вии сте................нормални ли сте е  :shock:
Отиваи в gohard.org ти е казал boxerg да видиш какво ще ти кажат за този стероид :?
http://anaboli-bg.com/steroids/anapolon.htm чети тука и кажи дали още си навит да земаш че и анаполон :wink:

14.10.06
22:13

Ти нормален ли си бе тренираш от 2 години 66 килца и си тръгнал да взимаш един от най-тежките стероиди
Нали осъзнавш че ако сега почнеш със такива стероиди на 30 години ше имаш проблеми със абсолютно всеки орган
Само за протокола каква е причината да искаш да взимаш АС ?
Не си професионалист, а заради жените не си заслужава да се съсипваш, да не говорим че при пртавилен хранителен и тренировъчен режим много лесно ще покачиш килограми

Анаполон съвсем не е за теб, а въпросът си отправи към www.gohard.com Заключвам темата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1