напълняване в лицето?

14.10.06
14:00

При качване на ММ, забелязвам че качвам и в лицето баси ..
На някой случвало ли му се е ?
Взимал съм креатин, но от скоро го спрях - мисля, че не е от него.
Ако някой има такъв проблем какво е направил? И като се замислиш, че сме посредата на зимата.. трудно е да се изчистиш точно сега.
Или просто ще игнорираш това и ще качваш още до април и тогава ще чистиш?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

14.10.06
14:23

[quote author=“Everything”]И като се замислиш, че сме посредата на зимата..

по скоро в началото на зимата  :mrgreen:
Нали се досещаш, че първо трябва да си ревизираш количеството храна и после да мислиш и за нейното качество.

14.10.06
14:25

демек?

14.10.06
16:09

[quote author=“Everything”]демек?

Демек, за сега оставаш така.  :lol:

Нормално е да ти се изменя и изражението. Особено за по-дълъг период  ако си под 21г...

14.10.06
16:33

окъй

15.10.06
18:13

Значи подпухването при теб може да се дължи на няколко фаткора.
1.Храната ти е прекалено солена
2.Храната ти е прекалено люта
3.Храната ти е прекалено солена и люта  :lol:

15.10.06
19:12

ахаааааааахахахахахахаха
1во неям прекалено солена
2ро неям прекалено люта
и 3то неям нищо прекалено от 2те  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

15.10.06
19:13

някой да заключи темата.  8)

KO

15.10.06
19:32

А я кажете като качите ММ има ли хора които ви казват “знаеш ли, че си напалнял?” аз лично срещам такира простаци и мн се дразня като ми го кажат. Но има и такива, които ми казват “ти, обаче си качил” :wink:  :lol:

15.10.06
20:20

[quote author=“Everything”]ахаааааааахахахахахахаха
1во неям прекалено солена
2ро неям прекалено люта
и 3то неям нищо прекалено от 2те  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Тъй де може и да има и други причини,но при мен се получава така,ако ям солено много или люто.

RE

16.10.06
01:05

От креатина също се появяват такива симптоми особенно ако го вземаш ве4ер!

16.10.06
09:33

[quote author=“koisymazzz”]А я кажете като качите ММ има ли хора които ви казват “знаеш ли, че си напалнял?” аз лично срещам такира простаци и мн се дразня като ми го кажат. Но има и такива, които ми казват “ти, обаче си качил” :wink:  :lol:

това са наи гор4ивите думи за един билдер и особено ако е на зоб и супер депресираЩ тип не го знам какво Ще прави, аз ли4но видях едно мом4е как се държеше в залата  :shock:

16.10.06
22:57

на мен също са ми го казвали, но не ми се е занимавало да им обеснявам, че първо качвам после чистя бля бля.
:shock:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1