14.10.06
15:05
Вземал съм много видове гейнъри, единствено от Universal Gain Fast 3100 имах голям ефект. Това беше преди около година. Изпих една кутия(1.1 кг.) и качих около 2 килограма! Сега пак си взех gain fast 3100, готов да качвам мускулна маса, а то се оказа че с първата доза ми се поду стомаха, нещо мн гадно ми раздразни организма, даже и гърлото ми се зачерви. Пробвах няколко пъти да го вземам, но все същия ефект. И какво излезе - гейнъра си стои нов забичен(около кило)! Майната им на 40-те лева. Интересува ме какво има в тоя гейнър, което е провокирало първия път растеж на мускулите? Кой друг гейнър бихте ми препоручали, само да не е на мусаши, че тях съм си пробвал всичките и мога да заявя, че са кръгла нула относно качването на мускул. Само успяха да ми махнат мазнинките от стомаха(ехх, от много дюнери, така става! :lol: ). Дайте нещо друго! Хрумна ми и идеята да си взема високопроцентен протеин и да го ръгам с 2 лъжици декстроза след тренировка, а преди тренировка - с една лъжица декстроза! Креатини, глутамини други такива отделно не ща! Сметнах колко белтък средно получава организма ми за ден - около 80 гр. Аз съм 60 кг./176, което ще рече, че трябва да вземам минимум 120 гр. белтък, за да градя мусклул. Тоя белтък искам да го получавам със суплементи! Давайте си мненията! :?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Идеята за декстрозата е добра,но 1 час преди тренировка не препоръчвам да ядеш каквото и да е сладко(декстрозата е монозахарид),а след тренировка декстрозата е супер.Пий десктрозата по формулата личното тегло умножаваш по 0,75 и колкова грама декстроза трябва да пиеш.Ти както си 60кг трябва да пиеш 45 грама декстроза.
20.10.06
21:34
Ето какво свърших! Значи, в горния си пост плюя протеините на Мусаши, но тогава бях пробвал по - голямата чат, но не и Musashi Bulk. От друга страна бях вземал по много малки грамажи (40 грама дневно)!
От около 5-6 дена съм на Мусаши булк, вземам по 90 грама на ден. Нищо не тренирам(до утре сутринта ще е така, когато ще се запиша отново на плуване :wink: ). Като употребявам това гейнърче и забелязвам, че огладнявам по -често! Ако щете вярвайте, но за тия 5 дена съм качил 400-500 грама, което според мен си е много за толкова кратък период!!! Вкъщи правя само един пуловър+клекове почти всеки ден. Сами си направете извод какво ми е мнението за мусаши вече!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече