Световна купа Дионисополис Балчик

emergency_bg

14.10.06
23:47

Преди днешният ден бях чел много противоречиви мнения за Янислав Тачев, на които не обръщах внимание и ги смятах като част от цялата помия която се излива върху повечето известно хора в държавата. Днес обаче това беше на път да се промени след като с приятелката ми и наши приятели тръгнахме за Балчик с нагласата да присъстваме на нещо интересно, вълнуващо и най вече различно от нормалното работно ежедневие.Лесно намерихме залата, където отпред върху един бял лист с флумастер беше написано “Каса” и се продаваха билети срещу сумата от 5 лв. Плащаш  5 лв за полуфиналите, след което излизаш и ако искаш да гледаш финалите плащаш още 5 лв и влизаш пак. Е, нямаше как да сме отишли до балчик и да не платим за входа, така че просто си платихме, въпреки многобройните “познати”, които подшушваха нещо на продавача на билети и влизаха.Полуфиналите трябваше да започнат в 14 часа, в 15 без 10 още вратата не беше отворена, а всички организатори се покриха и оставиха едно момченце на не повече от 10 години да продава билети, въпреки изнервената обстановка, никой не се впечатли от викането и блъскането по вратата и ни отвориха около 15:10. интерес нямаше почти никакъв, в залата бяхме не повече от 30 човека, направих няколко снимки на сцената, преди да забележа че в единия край на залата Янислав Тачев снове с един микрофон в ръка, обърнал го наобратно като полицейска палка и напътстваше горилите си да гонят момчетата, които снимат.
правилото гласеше : или всички фотоапарати да се съберат на сцената, или ти връщат парите и напускаш залата. след като охраната ни “посъветва” да свалим фотоапарата, аз му казах, че ок, щом това е желанието на организаторите няма да снимам. и свалих апарата и го прибрах в калъфа. това обаче явно вбеси г.н тачев който от своето място следеше всеки подобен разговор и след минута беше вече при нас с изскочили  жили по врата.  небрежно изкара от задния си джоб пачка пари и ни пита колко сме платили за да ни върне парите и да си ходим.
е, след всичко това оставихме фотоапарата си на сцената заедно с всички останали. но дори и след началото на самото състезание тачев без да се интересува какво става на сцената сновеше  като хрътка между учениците по редовете, хванал наобратно микрофона и раздаваше правосъдие, бяха изгонени още няколко деца, които искаха да снимат с телефоните си.
за самото състезание ще бъда съвсем кратък, защото честно казано по голяма глупост не съм гледал. имаше 3 категории - мъже, жени и ветерани. при мъжете имаше 5 момчета по 80-90 кг и редом с тях един състезател от хърватска поне 115-120 кг в същата категория  :D
при жените от познатите имена бяха милена тевилова и анн джи, но по мое мниние други момичета бяха по добри.
при ветераните беше най добре - участваше димитър йовичин, още двама българи, французин и македонец. според мен французинът и донякъде йовичин бяха единствените, които бяха готови за състезание - масивни и сухи, македонецът имаше маса но релефът му куцаше.
разбира се имаше редовните изпълнения без боя, по слипове и т.н. излишно е да казвам, че тези които платихме за да гледаме полуфиналите не разбрахме кой отива на финал, за да платим още по 5 лв.  :wink:
това, на което станахме свидетели беше една голяма пародия, нещо което в никоя европейска държава не може да се види.
г-н тачев, мутренските времена отдавна отминаха, колкото до това да мериш мускули с малки деца, платили 5 лв и лишили се от закуска, за да гледат шоуто ти .......голямо геройство е.без съмнение!

15.10.06
00:11

какво да ти кажа след като про4етох вси4кото това,поредната простотия  :evil:  :evil:  :evil:

15.10.06
00:29

много ми е интересно кво ли щеше да ти направи ако не си беше турил камерата при другите? да те набие ?или може би неговите хора от армията му ? излагация на макс !!! такива хора  на гилотина !

Еми България 2006… какво повече да кажем. Хем защо няма интерес към спорта, хем те не го позволяват. Пълна излагация. Да не говорим за организацията.

15.10.06
00:54

жалка работа наистина... и жалко за спорта, че има такива хора...:(

15.10.06
09:40

Както вече писах, май само аз не съм си направил федерация и не съм се самонаградил.
Започвам да се замислям сериозно по въпроса!!!
Що пък да не се кръстя “световен щампион” във федерацията ББФМ (БодиБилдинг и Фитнес фром Митака). Айде, от мен да мине, нали съм дърт, ще направя световни няколко приятели, пък аз ще съм организатор (може и да съм гост-позьор допълнително).
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ВЪВ ВАШИЯ ГРАД ШОУТО НА НОВАТА МИ ФЕДЕРАЦИЯ !!!

Ами пичове още преди няколко дни ви написах как Янислав организира състезания които сам печели.А самия Янислав наистина е световен шампион само че на международна федерация в която членуват няколко страни.В темата бях писал, че вече е лесно всеки да се сдобие с медал.

http://bgtrener.blog.bg/viewpost.php?id=18878

из интернет се намират снимки...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1