14.10.06
23:47
Преди днешният ден бях чел много противоречиви мнения за Янислав Тачев, на които не обръщах внимание и ги смятах като част от цялата помия която се излива върху повечето известно хора в държавата. Днес обаче това беше на път да се промени след като с приятелката ми и наши приятели тръгнахме за Балчик с нагласата да присъстваме на нещо интересно, вълнуващо и най вече различно от нормалното работно ежедневие.Лесно намерихме залата, където отпред върху един бял лист с флумастер беше написано “Каса” и се продаваха билети срещу сумата от 5 лв. Плащаш 5 лв за полуфиналите, след което излизаш и ако искаш да гледаш финалите плащаш още 5 лв и влизаш пак. Е, нямаше как да сме отишли до балчик и да не платим за входа, така че просто си платихме, въпреки многобройните “познати”, които подшушваха нещо на продавача на билети и влизаха.Полуфиналите трябваше да започнат в 14 часа, в 15 без 10 още вратата не беше отворена, а всички организатори се покриха и оставиха едно момченце на не повече от 10 години да продава билети, въпреки изнервената обстановка, никой не се впечатли от викането и блъскането по вратата и ни отвориха около 15:10. интерес нямаше почти никакъв, в залата бяхме не повече от 30 човека, направих няколко снимки на сцената, преди да забележа че в единия край на залата Янислав Тачев снове с един микрофон в ръка, обърнал го наобратно като полицейска палка и напътстваше горилите си да гонят момчетата, които снимат.
правилото гласеше : или всички фотоапарати да се съберат на сцената, или ти връщат парите и напускаш залата. след като охраната ни “посъветва” да свалим фотоапарата, аз му казах, че ок, щом това е желанието на организаторите няма да снимам. и свалих апарата и го прибрах в калъфа. това обаче явно вбеси г.н тачев който от своето място следеше всеки подобен разговор и след минута беше вече при нас с изскочили жили по врата. небрежно изкара от задния си джоб пачка пари и ни пита колко сме платили за да ни върне парите и да си ходим.
е, след всичко това оставихме фотоапарата си на сцената заедно с всички останали. но дори и след началото на самото състезание тачев без да се интересува какво става на сцената сновеше като хрътка между учениците по редовете, хванал наобратно микрофона и раздаваше правосъдие, бяха изгонени още няколко деца, които искаха да снимат с телефоните си.
за самото състезание ще бъда съвсем кратък, защото честно казано по голяма глупост не съм гледал. имаше 3 категории - мъже, жени и ветерани. при мъжете имаше 5 момчета по 80-90 кг и редом с тях един състезател от хърватска поне 115-120 кг в същата категория :D
при жените от познатите имена бяха милена тевилова и анн джи, но по мое мниние други момичета бяха по добри.
при ветераните беше най добре - участваше димитър йовичин, още двама българи, французин и македонец. според мен французинът и донякъде йовичин бяха единствените, които бяха готови за състезание - масивни и сухи, македонецът имаше маса но релефът му куцаше.
разбира се имаше редовните изпълнения без боя, по слипове и т.н. излишно е да казвам, че тези които платихме за да гледаме полуфиналите не разбрахме кой отива на финал, за да платим още по 5 лв. :wink:
това, на което станахме свидетели беше една голяма пародия, нещо което в никоя европейска държава не може да се види.
г-н тачев, мутренските времена отдавна отминаха, колкото до това да мериш мускули с малки деца, платили 5 лв и лишили се от закуска, за да гледат шоуто ти .......голямо геройство е.без съмнение!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.10.06
00:11
какво да ти кажа след като про4етох вси4кото това,поредната простотия :evil: :evil: :evil:
много ми е интересно кво ли щеше да ти направи ако не си беше турил камерата при другите? да те набие ?или може би неговите хора от армията му ? излагация на макс !!! такива хора на гилотина !
15.10.06
00:39
Еми България 2006… какво повече да кажем. Хем защо няма интерес към спорта, хем те не го позволяват. Пълна излагация. Да не говорим за организацията.
Както вече писах, май само аз не съм си направил федерация и не съм се самонаградил.
Започвам да се замислям сериозно по въпроса!!!
Що пък да не се кръстя “световен щампион” във федерацията ББФМ (БодиБилдинг и Фитнес фром Митака). Айде, от мен да мине, нали съм дърт, ще направя световни няколко приятели, пък аз ще съм организатор (може и да съм гост-позьор допълнително).
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО И ВЪВ ВАШИЯ ГРАД ШОУТО НА НОВАТА МИ ФЕДЕРАЦИЯ !!!
16.10.06
08:54
Ами пичове още преди няколко дни ви написах как Янислав организира състезания които сам печели.А самия Янислав наистина е световен шампион само че на международна федерация в която членуват няколко страни.В темата бях писал, че вече е лесно всеки да се сдобие с медал.
16.10.06
15:37
http://bgtrener.blog.bg/viewpost.php?id=18878
из интернет се намират снимки...
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече