15.10.06
12:47
един билдър си поръча в залата дето работя и тренирам...ние не предлагаме стероиди ...какво е действието му и какво е впрочем !?
за да знам дали да му поръчам !
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.10.06
12:51
за трибестан ли става дума?
15.10.06
13:22
триабестан нз...нещо такова каза ...
15.10.06
14:01
Трибестанът е билка-повишава тестостерона. Най-добър се води на Софарма, но излиза доста скъпо техния.
15.10.06
15:12
еми аз имам някъв на JC е май.1000 мг.60 таблетки 20 кинта мисля че го взех.
16.10.06
07:03
Jc са фирма за суха храна (хранителни добавки)....значи не е стероид ?
16.10.06
12:10
със сигурност не е стероид.тва е билка използвана е от българските щангисти през в началото на 90те години за повишаване на силата.
16.10.06
20:24
значи е съвсем легална,ще поръчам на оптимун,щото се водят най добра фирма
[quote author=“iceman”]значи е съвсем легална,ще поръчам на оптимун,щото се водят най добра фирма
Наи-добрата фирма за какво ?!? Ако искаш нещо наистина добро, поръчаи си български на Софарма. :wink:
16.10.06
20:30
ама аз няма да порачвам виагра ...че на софарма ! :)
Сериозно ти приказвам :) поръчаи единствения продукт с които свързват нашата бедна държавица чуждите културисти. Тва е все едно да отидеш в магазина и да си дадеш парите за чуждо кисело мляко.
17.10.06
12:49
Софарма продава най-добрият трибулус, в това спор няма. Имаше едни други, нещо с В беше, пак български и излизаха на далавера. Макар че, ако питаш мен, намери си Сексотоник-смес от трибулус, хмел и жълт кантарион-кутийката беше към 6 лева и стига горе долу за месец. Ефектът е гарантиран :lol:
20.10.06
09:51
[quote author=“x_3_mar”]Сериозно ти приказвам :) поръчаи единствения продукт с които свързват нашата бедна държавица чуждите културисти. Тва е все едно да отидеш в магазина и да си дадеш парите за чуждо кисело мляко.
true,true :)
[quote author=“animalpak.com”]Tribulus, for example, was first used by Bulgarian powerlifters to shatter world powerlifting records.
Вемо 99 май беше другия продукт. Трибестана все пак си е номер 1 ! и въпреки това Софарма не влага само БГ суровина защото е ужасно скъпа.
не само трибестана, а и кленбутерола ни ползват - евтин и абсолютно безпроблемен за купуване.един познат германец си купуваше цели кутии :wink:
20.10.06
17:35
кленбутерол ?
-може ли да обясните !?
20.10.06
22:21
Кленбутерол е трето поколение бета 2 антагонист, който се използва за лечение на астма. Използването му от бодибилдърите започва след публикациите в някои медицински издания и след скандала със угояването на телета в Германия. Този препарат оказва влияние върху покачването на мускулната маса и изгарянето на мазнини. Напоследък се заговори дори, че този продукт е по-ефективен от стероидите, този шум насърчава много бодибилдъри да експериментират с него. Клленбутерол е свързан с усилен топлообмен. Много атлети, които са го използвали, казват за получен значителен прираст на сила и рязко спадане на подкожните мазнини. Той показва положителен ефект върху мускулната хипертрофия. Кленбутерола е медикамент, който е предпочитан за предсъстезателна подготовка или при програми за изчистване. Някои състезатели започват да го използват през последния месец от предсъстезателната си подготовка.Те използват между 4-8 тaблетки на няколко приема през деня. Непрекъснатото вземане довежда до изтощаване на рецепторите за това го приемат на почивки. Някои го приемат по схемата 2 дни прием 2 дни почивка. Циклите продължават от 6 до 12 седмици. Страничните ефекти се изразяват в нервност, тремор на пръстите. Приеман в период от 12 седмици той увеличава диаметъра на 2ри тип мускулни влакна с около 40% и намалява мазнините средно с 20%. Оптималната доза може да се счита за достигната, когато около час и половина след втория прием телесната температура е 37-37.5 градуса.
Но лично на мен не ми харесва веднъж го пробвах и се чуствах много кофти...само 5 дни го пих по схемата 2 дни със 2 без и на 6-тия ден се отказах и изхвърлих останалите ми таблетки!
Предпочитам 100% натуралния бодибилдинг!
[quote author=“iceman”]кленбутерол ?
-може ли да обясните !?
кленбутерола е забранена субстанция !
кленбутерола няма място в натуралния културизъм. ако си натурален, то бъди такъв на 100%.
[quote author=“RAMBO”]кленбутерола няма място в натуралния културизъм. ако си натурален, то бъди такъв на 100%.
именно...
22.10.06
01:48
просто не ги разбирам този тип екстри - било то стероиди химиий и тн
просто на човекът му казват менделеевата таблица... и предположих че е химийка ...що се отнася до другото попитах за общза колтура !
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече