Висше образование и квалификация - Фитнес инструктор, Диетолог?

15.10.06
14:25

Кажете мога ли да изкарам някакъв курс по двете специалности,още карам средно образование(12 клас) но смятам за висше образование да се ориентирам към една от двете специалности.Знам че в НСА има специалност културизъм и че отделно преподавателя прави курсове,но не знам какви са изискванията да се явя на такъв.Още къде мога да изкарам специалност за фитнес инструктор или диетолог,даваите мнения че много е важно да се намери правилното място и учебно заведение  8)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.05.16 23:30.

Фитнес инструктор е съвсем нерегламентирана професия у нас и не е част от висшето образование. Има много добри курсове, но в чужбина. От това, което съм срещал на български, за сходни суми (стига да си добре с английския) може да извлечеш повече ползи навън.

Диетолог - ако не се лъжа, в Медицински университет - София има подобна специалност.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 11.05.16 23:38.

12.05.16
14:05

За медицинския забрави,  трябва да учиш 10 години за тази “специалност” :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1