15.10.06
16:32
Целта ми както можете да се досетите е покачване на теглото, но не със снежно бяла сланинка дето като я пипнеш и се тресе 5 мин и лой, ами с мускули. Въпроса ми е дали си набавям достатъчно белтъци и въглехидрати с моя хранителен режим. Ето една примерна схема какво ям през деня:
закуска - 1. най-често сандвичи, задължително с шунка или нещо от сорта + чаша мляко. 2. Друг вариянт - баничка или друга топла закуска пак с чаша мляко.
обяд - 1. Днес например изядох половин пиле+200г картофи+хляб. 2. Готвено месо, супа+хляб ест. 3. Бъркани яйца със много сирене и шунка или кайма+хляб :lol:
след обяд - бъркани яйца/сандвичи (за друго просто не мога да се сетя)
вечеря - прясна зеленчукова салата+готвено месо + 2-3 филии хляб. (вечерята е една и съща 90% от случаите, но не едно и също ястие всеки път, а просто салата+готвено месо)
Тук искам да уточня че нямам финансовата възможност да спазвам някаква точно определена диета, нито пък съм по цял ден в къщи да ям по повече от 4 пъти на ден (с изключения), но просто наблягам колкото мога на месото, също така пия по 1л мляко на ден.
Приемам всякакви савети и забележки относно програмката ми :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЕми ще ти препоръчам да махнеш шунката,каймата и баничките.И за закуска мед и овесени ядки да редуваш. :!:
Проверих че баницата съдържа 41% въглехидрати, а шунката и каймата са месо -> белтъчини. Това не са ли двете неща които трябва да се стремя да приемам по много?
Общо взето да,но явно не правиш сметка колко мазнини съдържат нещата които ядеш,а може би ще се замислиш коагто ги видиш да стоят на корема ти :wink: Има много теми,виж кои са храните които съдържат високо ниво на белтъчини и въглехидрати и малко мазнини...сухи меса,яйца...ти ще видиш.Успех :!:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече