15.10.06
17:10
Уф..... чета с часове, обаче съм съвсем боса в тая област.... нямам идея нито от добавки, нито от режими, още по-малко от тренировки. Моля, ако не ви е втръснало от подобни постове, да споделите мненията си за моето състояние.
Така..... на 26г. съм, 167см и тежа само 45кг. Не мисля че съм безбожно слаба, но 5-6 кг. биха ми се отразили перфектно.
Обаче.... фитнеса - табу.... абсолютно никакво време нямам, ама наистина. С храненето... не мога да се тъпча.. пробвала съм. Още повече съм с язва и доста храни ограничавам. Работата ми е интензивна, хапвам на крак, честичко по малко.
Та..... препоръчайте нещо да наддам на тегло.
Благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Еми ако си имаш бърз метоболизъм трудно ще качиш.Имам 1 приятелка с същия проблем.
15.10.06
20:18
Сирене, мляко, кашкавал, гъстъци, риба, месо, мед... Общо взето да няма пържени, мазни и ястия от тоя род. Не знам какво не може да приемаш като имаш язва обаче, но ти сигурно си знаеш. Няма смисъл да се тъпчеш :wink:
Благодаря ви!
Чета тук за високовъглехидратни протеини, които постигали подобни успехи. Нещо в тази връзка..... какво точно, марка, дозировка....
Хич ме няма в тая област... :oops:
Еми за мен най-добрия протеин е Optimum Nutrition 100% WHEY - 943 гр. - 61,20 лева.Ако те устройва цената. :?:
Прочети тук, ако вече не си го прочела : http://bb-team.org/nutrition/000178.php
От хранителни добавки, освен витамини мисля, че няма да имаш нужда.
Просто трябва да приемаш повече калории от колкото изразходваш. Калорииният балан може да си сметнеш тук: http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php
За да качваш килограми прибавяш 500 ккал към калориите за поддържане на тегло ти (basal metabolic rate, BMR) и си ги набавяш от храни които харесваш, съобразено с Високо въглехидратния режим (ВВД) ( 1-ят линк който дадох)
16.10.06
23:17
С повечко ядене и положителен калориен баланс ще качиш - няма начин, но това за съжаление не значи, че задължително ще изглеждаш по-добре. Единствения сигурен начин за постигане на последното е тренировка+хранителен режим.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече