15.10.06
17:55
Здрвейте!
Разрових се във форума с цел да намеря мнение за този продукт , но не можах да открия тема, в която да сте го коментирали затова пускам тази.
Искам да питам имате ли лични наблюдения от него и изобщо какво ви е мнението. Води се Liquid Carnitine Complex, но така или иначе хората на които им е известен имат идея за какво говоря.
Също така как се дозира? В българското упътване става дума за 10мг на гладно сутрин + 10мг преди тренировка, а в оригиналното - 2 до 4 с. л. на ден 30 - 60 минути преди тренировка...а момчето в магазина, от който си го взех ми каза по 2 с. л. най - много 15мин преди нея? :? Все пак има разлика м/у 2 и 4 с. л. и съм малко объркана точно по каква схема да го взимам.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.10.06
18:01
Не разбрах точно обяснението ти, но трябва да гледаш опътването отзад на опаковката. Рядко няма такова. Така може да си най - сигурна.
Значи на оригиналния етикет пише 2 - 4 с. л. на ден 30 - 60 мин преди тренировка,
на българския: 10мл. сутрин на празен стомах и 10мл. 30 мин. преди тренировка,
а момчето в магазина ми каза 2 с. л. преди тренировка или най - много 15мин преди нея.
15.10.06
18:25
Аз подкрепям опътването на етикета. Изчакай още отговори от хора употребявали продукта. Не съм взимал течен карнитин до сега.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече