Креатин+Протеин

15.10.06
23:00

Здравейте,на 15 години съм,180 висок,65кг с 2 месеца стаж и съм се решил да си купа креатин и протеин искам да ми кажете как да ги приемам в тренировачен и в нетеренировачен ден и кои са добрите фирми и какви цени  :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Креатина :arrow:  http://www.bb-team.org/stuff/000493.php
Протеина :arrow:  http://www.bb-team.org/stuff/000725.php , също така и на опаковката отзад на повечето фирми пише.
Цени :arrow:  http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607

Май така ще трябва да отговаряме на някои теми вече  :wink:

Изчакай още една година. Още не ти трябват добавки.

21.10.06
14:02

[quote author=“manson”]Изчакай още една година. Още не ти трябват добавки.

Напротив ако неползва особено притеин и неуспява да си го набавя от храната може да има смущения дори в здравето!Защото при недостатъчно белтък ще започне да разгражда собствените си тъкънни белтъци!

[quote author=“georgegeorgiev”][quote author=“manson”]Изчакай още една година. Още не ти трябват добавки.

Напротив ако неползва особено притеин и неуспява да си го набавя от храната може да има смущения дори в здравето!Защото при недостатъчно белтък ще започне да разгражда собствените си тъкънни белтъци!

И за какво точно ще му трябва белтък? За енергиини запаси се ползват приетите въглехидрати или гликогена. Така или иначе от тях ще има наличност по простата причина, че като тренира ще огладнява повече. Протеин на 15 няма смисъл. Разнообразна храна в по-голямо количество е предостатъчно. Добавките помагат, но не трябва да се прахосват.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1