16.10.06
13:04
понеделник: гръб-гърди
сряда: рамо-преса
петък: ръце-крака
упражнение и серии нема да посочвам това ми го препоръчаха като добра програма,сега да чуем вашето мнение по въпроса.Аз все още се чудя ама нещо не ми вдъхва доверия тази програма.
Ако имате нещо по-добро в предвид кажете че мисла да кача малко ММ
180 и нещо висок
84 кг тежащ
19г.
бицепс 35-6 дясна 34-5 лява ( таз разлика малко ме дразни нищо че знам че е нормална ...)
Като главно ме интересува горната част на тялото краката и без друго ги натоварвам.
имам некакъф смешен стаж от преди.
ае са чакам да вида какво ще кажете по въпроса.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.10.06
13:23
На кое викаш преса? Гърди и гръб не ми харесва. Ще претренираш.
[quote author=“boxerg”]На кое викаш преса? Гърди и гръб не ми харесва. Ще претренираш.
мускулите на коремната стена
16.10.06
14:42
гърди и гръб хубу , но след това рамо нещо не се вписва много , май ще го претренираш , освен ако не се възтановяваш доста бързо , можи да пробваш :
1. гърди и гръб (ако толкоз много ти се иска да е така)
2. Крака (това ще ти е почивката за горната част от тялото) + корем (пожелание)
3. ръце
4. рамо - като може да го сложиш при ръцете ако толкова искаш сплита да ти е от 3 дена
не е задължително да е в три дни просто такава програма ми предложи един.
мерси все пак
16.10.06
19:24
еми поразгледай малко из този сайт и ще си харесаш някоя яка програмка или след малко повечко четене сам ще си я измислиш :wink:
16.10.06
21:58
претренирването идва в третия ден, ако се направят краката както трябва няма да имаш сили за ръцете и ще се чудиш защо не растат.
1. гръб, гърди
2. крака, рамо
3. бицепс, трицепс, корем
16.10.06
22:21
аз подкрепям гръб-гърди но се прави по дълга и внимателна тренировка!
16.10.06
22:36
Гръб и гърби :roll: в един ден :roll: нееее
добре краката ги изолираме.
сега за самата тренировка гърди-гръб как да се започва и как да се свършва ( по принцип доколкото знам при натоварване на антагонисти в една тренировка резултатите са по добри) но как точно да протича тренировка имам впредвид вече детайлно упражнения,повторения.
аиде колеги вие сте на ход :)
17.10.06
14:43
еми ако е гърди - гръб ( защото можи да ги сменяш ) прави за гърди бутащи серии , а за гръб дърпащи:
1. Хоризонтален лег с щанга - 3х10
2. Полулег с дъмбели - 3х12
3. Флайс от полулег 3х10
1. Набирания 4х мах
2. Мъртва тяга - 3х 6-8
3. Гребане с щанга - 3х10
можи и с повечко упражнения или серии по твой избор
17.10.06
16:03
Флайс от полулег в суперсерия с изтласкване от лег/полулег
Пулоувър със свити лакти в суперсерия с набиране
Мъртва тяга
По две серии от всяко упражнение и за 40 минути ще направиш убийствена тренировка. Това е Хеви Дюти.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече