29.09.04
14:16
На 25 до 35 % от хората, суплементирането въобще не действа, а също така че на почти 50% от суплементите съдържанието не отговаря на това което пише , и също така има допинг в тях
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Не незнаех :lol: :lol: :lol:
Наистина на 25-35% от хората не им действат белтъците, въглехидратите и витамините :lol: :lol:
А за второто няма и грам съмнение, може и да е повече от %50, но това са хранителни добавки, а не медикаменти и контрола е дефакто 0-в 8)
05.02.06
09:57
Айде, айде .. като си купуваш боклуци може и да не отговарят на етикета. Колкото даваш, толкова получаваш. Пък сега колко действат при всеки ... може да има разлика, но е много малка. Като чуеш някой - ами аз вземам протеин 2 пъти на ден и нищо .. ам сигурен съм че за сметка на него се храни с две яденета по-малко. Не може да се сравняват тия неща ..
05.02.06
12:16
не мога да разбера как някой хора по финансова или друга причина не могата да ползват суплементи и им намират кусури .Нагъвай кремверши със Соя и хляб с тоалетна хартия вътре .А като ядеш кюфте си мисли за някой уличен пес.Това твое изказване е от рода То гроздето е кисело казала лисицата.Е все пак има нещо вярно ако говориш за суплементи направени от Даден човек кавито има много и се продават по залите съм съглассен .И аз мога да ти направя протейн слагам ти соево брашно малко нескуик с калции за витамини и малго бинаболче на прах .Ако си си купил такъв протеин за 5 лева килото не ги слагай всички под общ знаменател скъпи.
05.02.06
12:17
Еми не деиствт защото голям % от тях забравят че не храната е добавка към суплементите, а обратното.Иначе проблема с качеството си остава
05.02.06
13:40
Аз пък не мога да разбера как някои хора си мислят, че суплементите са “панацея” и че само с тях можеш да постигнеш резултати.
Съмнявам се, че DJ Madman има някаква такава причина(финансова или друга), за да му е такова мнението относно суплементите.
[quote author=“DJ MADMAN”]На 25 до 35 % от хората, суплементирането въобще не действа, а също така че на почти 50% от суплементите съдържанието не отговаря на това което пише , и също така има допинг в тях
Зависи от суплементите, има суплементи при който на 99% от хората не действат. Просто хората се връзват на маркетинговите трикове. Във времето и държавата в която живеем съм склонен да вярвам, че често етикета не отговаря на истинското съдържание. Тази причина поражда и части от първия въпрос. А слуховете за допинг сигурно ги има още от създаването на суплементите и храните на прах, но аз не вярвам в тях.
DJ Madman отдавна не е влизал във форума, всъщост темата е от 2004 год., но човекът е фитнес инструктор, ако не се лъжа в Австрия, образованието му е по тази специалност, и повечето от нещата, за които в този форум става въпрос на повърхностно равнище ги е изучавал много задълбочено и научно. Така че малко повече уважение не би било излишно.
Освен това думите му са вярни, примерно аз също знам, че по отношение на креатина, поне в монохидратната му форма около 20-25% от хората са нереспонденти. Предполагам, че цитатът изключва действието на протеините и гейнърите, тъй като в по-тесен смисъл те биха могли да се причислят към храните.
Лично аз нямам голям растеж когато пия суплименти но ми се случва да имам спад в килограмите когато не пия. С креатина стои по друг начин там тои ми дава бая сила за сметка на увеличен апетит. Някъде в тоя форум бях чел че в креатина на JC слагали анабол но лично аз не го ползвам, давам повечко пари за оптимум но съм много доволен и наи вече правя маса на масата с маного пилешко рибе и квот се сетите месо. А мусколи се правят с тренировки не със спринцовки.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече