Супер серия - рамо

TU

16.10.06
20:00

Значи днес питам един от инструкторите да ми каже супер серия за рамо. И той вика преси с щанга от седеж и веднага след това разтваряне на дъмбели встрани - 4 серии. Така това си го знам. Но каза още 4 серии привеждане на дъмбели напред и въртолет пак в суперсерия. НО на мен ми се видяха много и направих само едната суперсерия, защото мисля, че става много. Вие ко ще кажете. После ми каза още една с.серия за задно рамо. Е много става

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
IceMan

16.10.06
21:00

избери си две ... мисля че ще ти стигнат рамо се прави лесно и се контузва лесно,съветат ми е да си по внимателен !

16.10.06
21:21

еми праил съм подобни тренировки и то не през седмица или две , а една след друга и не претренирах , а рамото ми избухна , важното е да се възтановяваш , но това си е мое мнение по вапроса

Не съм правил и няма и да правя супер серии за рамо. Раменните мускули  се натоварват лесно просто при по - интензивна тренировка.

16.10.06
21:27

да де в случая супер серии за рамо - свтъх интензивна и екплозивна :)

[quote author=“bezstrashen”]да де в случая супер серии за рамо - свтъх интензивна и екплозивна :)

Имах предвид просто по 4 серии за всяка една част от по 12ина повторения с по - бърза скорост.

TU

16.10.06
22:24

Значи ако правя и двете супер серии р една тренировка излиза, че за предното и средното рамо ще имам по 8 серии. Не е ли много, така и не разбрах

16.10.06
22:41

мне извиняваи boxerg базиках се само , но пак да кажа аз съм за супер серии за рамо , не всяка седмица , но през 2-3 и спред зависи от програмата , всмисъл нестава гърди + рамо и да се мъчиш да вкараш супер серии за рамо

16.10.06
23:19

имаше една статия за супер серии за рамо по то4но как ги тренирал Джеи Кътлър и съЩо така ги препоръ4ва на на4инаеЩите тези суперсерии за рамо, но броят е от 2005 сп. ОЛИМП  :oops:

Shyne

16.10.06
23:47

прави една супер серия и две дроп серии, за мен това е перфектната комбинация

malloadHc

20.10.06
14:21

добре, а кой да са 3-те упражнения за рамо, смисъл аз правя, 4 серий по 6-8 схтанга пред глава, пождигане с гири в страни от седеш и пождигане на лост до гърдите с тесен хват. А вие какво правите за рмао, защото наприемр аз в петък правя само рамо и корем, понеже нмам нужда да правя крака и така, може да предложите някое ефективно упражнение, доста хора ще им е интересно  :)

20.10.06
15:01

еми тези упражнения дето ги изреди за рамо са само за предно и средно , задното го забравяш нещо - прави вдигане на гири в страни от наведено положение

ludiaBG

21.10.06
12:22

да наистина я кажете кви супер серии за рамо правите :) няма да е лошо  аз за рамо правя така
4х8-10 раменни преси пред варат
4х8-10 раменни преси с дамебели
4х8-10 разтваряне на рецете  напред и настрани :)
задно рамо с гръб го правя

Shyne

21.10.06
13:30

еи тва е моита тренировка за рамо
1 раменна преса с дамбел и разтваряне на дамбели в страни -4 суперсерии 
2 разтваряне на дамбел в страни  4 дропсерии
3 дигане дамбел напред 3 дроп сериии

задното рамо го правя с гърба заедно

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1