Кардио вечер?

BF

16.10.06
21:08

Здравейте. Едно бързо въпросче ;)

Нямам възможност да правя кардио сутрин или следобяд, единствяния ми шанс е около 18:00-18:30.

Кардиото ми е тичане на пътека около 30мин (4-5км) и се чудя, това дали не е неефективно :)

ако някой може да даде и някой съвет как трябва да съобразя храненето си спрямо късната кардио тренировка ще съм много благодарен ;)

според мен около 2 часа преди тренировката трябва да приема високовъглехидратното си ядене (в моя случай около 50гр втглехидрати)

благодаря на всички отзовали се.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Не виждам проблем да си правиш кардиото вечер. И аз съм така.

16.10.06
21:40

Ако спазваш НВД високо въглехидратното ти ядене трябва да е сутрин до обед (за предпочитане)
Ако правиш кардиото в 18.00 - в 16.00 да ти е последното ядене.
Може аминокиселини и кафенце преди кардиото.
След кардиото само белтъчно хранене.Най-добре бяло пилешко месо със салатка.Става и риба тон или извара (белтъчно хранене, гледай да няма въглехидрати)Ако приемаш амино преди и след кардиото, яденето може да ти е 40-50мин по-късно, ако не - хапвай след 10-15 мин, че да не гориш мускулчета.:lol:

FI

16.10.06
21:42

Аз правя кардио (велоергометър) също вечер, защото нямам възможност сутрин, а и ми става зле понякога като е на гладно. След кардиото само белтъчна храна, никакви или минимум въглехидрати.

BF

17.10.06
08:12

аха....

благодаря за отговорите и успех  :P :D

17.10.06
20:52

Да не отварям нова тема ще запитам тук. А ако имам възможност да правя кардио сутрин и вечер ? По колко време трябва да въртя сутрин и вечер ? 6 дни в седмицата много ли ще е ако тренирам така ( да почивам в неделя ) ? Ако лягам в 12 часа вечерта проблем ли ще е да правя кардио в 10 при положение че последното ми ядене ще е в 8 ? Спането ми е около 7-8 часа.
Докато свалям освен НВД смятам да взимам глутамин, има ли смисъл взимането и на трибестан по това време ?

17.10.06
21:42

Няма смисъл от кардио и сутрин и вечер.Пробвал съм бягане сутрин и вечер по 30-35мин, издържах 14-15 дни, през тези дни вдигнах много белтъчините и пак трудно се възстановявах.Даже нямах никакви други ангажименти през тези две седмици и бях изцяло отдаден на тренировките.Ефекта си е същия като с 1 кардио :) , само дето се чувствах като парцал.

17.10.06
23:05

Добре значи кардио 30-40 мин сутрин остава. Вечерта ще си го спестявам. По принцип качвам и свалям доста лесно ... затова докато чистя ще взимам глутамин за да не свалям много мускулна маса, но в същото време ме интересува ако взимам трибестан както писах по-горе има ли смисъл ?

FI

18.10.06
13:54

Ами да вечер късно в 22 часа така или иначе не е много подходящо. Иначе и аз се присъединявам към мнението на емзо, само ще се скапеш и ще намразиш велоергометъра или там с каквото правиш кардио.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1