16.10.06
21:29
Та хора наложи се миналата седмица да ме оперират което значи че няма да мога да тренирам поне 2 месеца Та исках да ви питам през този период кво да правия че да загубя възможно най малко от постигнатото до тук (то е ясно че няма да мога да го задържа) но поне загубата да е по малка та триабва ли много да се храня и евентуално да си пия протеините там и амонито или да спра с тея неща кажете? мерси предварително.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.10.06
22:36
извинявам се , че се отделям от темата , но от какво са те оперирали , в смисъл ако е апандесит найстина не трябва да се вдига , но ако е нещо друго знам ли , би трябвало лекарите да са ти казали , а ако са ти казали послушаи ги , за другото незнам :oops:
[quote author=“marin_18”]Та хора наложи се миналата седмица да ме оперират което значи че няма да мога да тренирам поне 2 месеца Та исках да ви питам през този период кво да правия че да загубя възможно най малко от постигнатото до тук (то е ясно че няма да мога да го задържа) но поне загубата да е по малка та триабва ли много да се храня и евентуално да си пия протеините там и амонито или да спра с тея неща кажете? мерси предварително.
Ами стандартното, ако бавни въглехидрати и стабилно протеин. Не колкото като се тренира, но в никакъв случай по 1м едно и нещо на кг тегло. Мултивитамини.
2-3 месеца са нищо. Формата се връща много бързо, а ако имаш късмет няма и да загубиш много мм.
После си помисли да започнеш полека да спортуваш, в никакъв случай уркане в залата.
Успех
доколкото аз знам, след първия месец можеш да тичаш, да правиш пътечка и велергометър.
19.10.06
16:16
ако не си взимал кой знае какви химии, почти няма да ти повлияе
даже първите 2-3 седмици след почивката ще има доста добър ресултат
[quote author=“RossenVlad”]ако не си взимал кой знае какви химии, почти няма да ти повлияе
даже първите 2-3 седмици след почивката ще има доста добър ресултат
Какво общо има химията пък тук ???
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече