Операция от апендисит?!

16.10.06
21:29

Та хора наложи се миналата седмица да ме оперират което значи че няма да мога да тренирам поне 2 месеца Та исках да ви питам през този период кво да правия че да загубя възможно най малко от постигнатото до тук (то е ясно че няма да мога да го задържа) но поне загубата да е по малка та триабва ли много да се храня и евентуално да си пия протеините там и амонито или да спра с тея неща кажете? мерси предварително.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

16.10.06
22:36

извинявам се , че се отделям от темата , но от какво са те оперирали , в смисъл ако е апандесит найстина не трябва да се вдига , но ако е нещо друго знам ли , би трябвало лекарите да са ти казали , а ако са ти казали послушаи ги , за другото незнам  :oops:

16.10.06
23:47

[quote author=“marin_18”]Та хора наложи се миналата седмица да ме оперират което значи че няма да мога да тренирам поне 2 месеца Та исках да ви питам през този период кво да правия че да загубя възможно най малко от постигнатото до тук (то е ясно че няма да мога да го задържа) но поне загубата да е по малка та триабва ли много да се храня и евентуално да си пия протеините там и амонито или да спра с тея неща кажете? мерси предварително.

Ами стандартното, ако бавни въглехидрати и стабилно протеин. Не колкото като се тренира, но в никакъв случай по 1м едно и нещо на кг тегло. Мултивитамини.

2-3 месеца са нищо. Формата се връща много бързо, а ако имаш късмет няма и да загубиш много мм.

После си помисли да започнеш полека да спортуваш, в никакъв случай уркане в залата.

Успех

17.10.06
12:11

доколкото аз знам, след първия месец можеш да тичаш, да правиш пътечка и велергометър.

19.10.06
16:16

ако не си взимал кой знае какви химии, почти няма да ти повлияе
даже първите 2-3 седмици след почивката ще има доста добър ресултат

19.10.06
21:56

[quote author=“RossenVlad”]ако не си взимал кой знае какви химии, почти няма да ти повлияе
даже първите 2-3 седмици след почивката ще има доста добър ресултат

Какво общо има химията пък тук ???

20.10.06
10:47

Е особено тежки не съм пиех гейнер амино и креатин. Ама не знам сега докато не тренирам да продължавам ли да ги пия или да спра?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1