Креатин

17.10.06
14:19

Вземах си креатин на Нутрим(CreaPure Micronized) и го пия от 2 седмици, но устните ми са постоянно сухи, пия по 2 литра вода на ден, но въпреки това устните ми са изпръхнали и ги чувствам ужасно сухи.Дали това е алергична реакция и трябва да спра да го пия ? Или може би да си взема Isoray или нещо друго ..
Някой имал ли е същият проблем и нормално ли е това ?
Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание.

С тия 2 литра вода на ден си за никъде. Нетрениращ човек трябва да пие повече от 2 литра та да не говорим за спортуващ. Трябват ти от 4 литра нагоре на ден. Не вярвам друг да ти е проблема.

FZ

17.10.06
15:36

[quote author=“bisolini”]Вземах си креатин на Нутрим(CreaPure Micronized) и го пия от 2 седмици, но устните ми са постоянно сухи, пия по 2 литра вода на ден, но въпреки това устните ми са изпръхнали и ги чувствам ужасно сухи.Дали това е алергична реакция и трябва да спра да го пия ? Или може би да си взема Isoray или нещо друго ..
Някой имал ли е същият проблем и нормално ли е това ?
Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание.

Задължително увеличи  водичката  :D

17.10.06
16:28

[quote author=“bisolini”]... пия по 2 литра вода на ден...

Ахам, аз само на тренировка изпивам по... :wink:
Увеличи приема на течности!

27.10.06
22:15

Искам да благодаря на всички, които се отзоваха ... сега мисля да си взема на Optimum Nutrition, добър ли е според вас този креатин ?

[quote author=“bisolini”]Искам да благодаря на всички, които се отзоваха ... сега мисля да си взема на Optimum Nutrition, добър ли е според вас този креатин ?

Доста добър.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1