17.10.06
14:19
Вземах си креатин на Нутрим(CreaPure Micronized) и го пия от 2 седмици, но устните ми са постоянно сухи, пия по 2 литра вода на ден, но въпреки това устните ми са изпръхнали и ги чувствам ужасно сухи.Дали това е алергична реакция и трябва да спра да го пия ? Или може би да си взема Isoray или нещо друго ..
Някой имал ли е същият проблем и нормално ли е това ?
Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим17.10.06
15:25
С тия 2 литра вода на ден си за никъде. Нетрениращ човек трябва да пие повече от 2 литра та да не говорим за спортуващ. Трябват ти от 4 литра нагоре на ден. Не вярвам друг да ти е проблема.
17.10.06
15:36
[quote author=“bisolini”]Вземах си креатин на Нутрим(CreaPure Micronized) и го пия от 2 седмици, но устните ми са постоянно сухи, пия по 2 литра вода на ден, но въпреки това устните ми са изпръхнали и ги чувствам ужасно сухи.Дали това е алергична реакция и трябва да спра да го пия ? Или може би да си взема Isoray или нещо друго ..
Някой имал ли е същият проблем и нормално ли е това ?
Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание.
Задължително увеличи водичката :D
[quote author=“bisolini”]... пия по 2 литра вода на ден...
Ахам, аз само на тренировка изпивам по... :wink:
Увеличи приема на течности!
Искам да благодаря на всички, които се отзоваха ... сега мисля да си взема на Optimum Nutrition, добър ли е според вас този креатин ?
28.10.06
00:41
Доста добър.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече