Може ли малко помощ?

KA

17.10.06
22:41

Тренирам от вече година но с прекъсвания,искам да си съставя хранителен режим но незнам точно как знам общи диети и режими, но ако може някои да ми помогне да си съставя такъв рейим че да има по-голям резултат ще съм много благодарен.Тежа 90кг 186м 17години съм.Сега изпробвам следния режим:
7.00-100гр. овесени ядки+кисело(прясно) мляко
10.00-сандвич с пълнозърнест хляб,шунка и сирене
13.00-пилешко(риба) месо+картофи или ориз+салата
17.00-сандвич+плод
18.00-ТРЕНИРОВКА
20.30-Готвено или месо+салата
23.00-плод и 1/2 мляко
Във всички ядения не включвам хляб с изключение на сандвичите.Добре  ли е този режим  и ако може да ме поправите
:)

emergency_bg

18.10.06
13:09

сандвича в 17 часа не си писал с какво е - най добре с пълнозърнест хляб, пуешко филе, яйца или извара.
в 23 часа плодове не е добра идея, или извара или яйчни белтъци и сирене, но без въглехидрати. плодове можеш да хапнеш през първата част на деня, със закуската в 10 часа примерно.
останалото не е зле.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1