Хей. Здравейте...малко чистене с фитнес и кардио:)

18.10.06
00:31

Здравейте... 1.83 90кг съм 19г. Правя фитнес 3 пъти в седмица :) по програмка... Искам да очистя още килца... На НВД съм но вече намерих време и мога да вкл. кардио- уви само след фитнеса тренировка-имам предвид да бягам на пътека...

Така... колко пъти в седмицата да правя кардио и как да стане номера... първо да правя фитнес и накрая на тренировката да правя кардио :? Нещо вариант има ли... А дали ще стане да го правя на третата тренировка, на последната за семицата трен. след нея кардио и вече почивам няколко дена :roll:  :roll:

Плс.. имам нужда от хелп...имам и Л карнитин за 15дена някъде :roll:  :roll:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Аз правя кардио 2 пъти в седмицата след тренировка на велоаргуметър по 20 минути. Устройва ме.

18.10.06
11:02

Аха но се притеснявам да губя ММ...четох  в сайта на ББ, че няма да има проблем ако пия амино преди и след трен...А мога да си помагам и с Л карнитина НО... за да приема Л карнитина трябва да е 40мин преди кардиото а по това време правя фитнес... дали ще има проблем да пия Л карнитин да си довърша Фитнес сериите и след това да си направя кардиото :roll:  :roll:

FI

18.10.06
14:04

Според мен най-подходящо е кардиото да е 3 пъти седмично, зашото нали след 48 часа се губи ефекта от последната тренировка. То зависи и колко искаш да чиситиш де...

19.10.06
00:21

Пример пия амино след това от 18.00-19.30 фитнес... в 19.00 докато ми трае тренировката(правя си лежанка гръб и т.н.) изпивам 1 Л-карнитин...правя 30мин бягане-от 19.30 до 20.00 и след бягането пак пия Амино :roll:  така става ли... а Л карнитина няма ли нещо да си пречи с Аминото а и също така Л карнитина като го изпия ми излиза 30мин фитнес тренировка и след това почва бягането....Някой мнения нещо :roll:  :roll:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1