18.10.06
10:57
Във Фантастико попаднах на соевата каима и имаше завидни съотношения м/у белтъци:въглехидрати:мазнини . Въпросът ми е : как се приготвя? Като чуя “каима” си представам как некви кюфтенца сладко се пържат в 2 пръста олио :) ,иначе като я гледам през опаковката ми прилича на некви малки зрънца, които бих изсипал в 1 чаша прясно мляко и съответно изпил без дори да усетя..
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
21.10.06
11:05
Толкова ли ви затрудних?
22.10.06
00:48
Брато не съм сигурен , но мисля че тези лайна се варят и тогава стават на нещо подоно на кайма, което после правиш каквото си искаш , примерно на принцеси. Отзад няма ли някакво опътване?
Кисне се във вода така че да стане с консистенцията на кайма. аз ползвам оповинка във 400 мл вода. слагаш лук, едно яице, малко хляб напоен във вода подправки както знаеш. в тавичка с много малко мазнина слагаш оформените кюфтенца печеш и лама.
Правя си така 2 пъти седмично и сам много доволен. има 50% белтъци вътре
26.10.06
18:24
не го яж тва е бе отвртаително е :shock: :shock: мани ги тия соеви изгъзици по-добре си купи нормална каймца и си я направи на кюфтенца които сладко се пържат в 2 пръста олио .
бях доставчик на колбаси. да ти кажа ли какво има в каймата? сланина, соеви гранули, още малко сланина но оцватена и боклуци дето остържат от кокалите. така се прави релеф
И друго има месото дето е престояло много и никой не иска да го купи да не мислиш че го хвърлят
27.10.06
09:28
Ахам..нямаше как да не стоят така нещата с тая ниска цена..мерси на отговорилите :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече