Соева каима - прием?

Във Фантастико попаднах на соевата каима и имаше завидни съотношения м/у белтъци:въглехидрати:мазнини . Въпросът ми е : как се приготвя? Като чуя “каима” си представам как некви кюфтенца сладко се пържат в 2 пръста олио :) ,иначе като я гледам през опаковката ми прилича на некви малки зрънца, които бих изсипал в 1 чаша прясно мляко и съответно изпил без дори да усетя..

Толкова ли ви затрудних?

22.10.06
00:48

Брато не съм сигурен , но мисля че тези лайна се варят и тогава стават на нещо подоно на кайма, което после правиш каквото си искаш , примерно на принцеси. Отзад няма ли някакво опътване?

22.10.06
15:00

Кисне се във вода така че да стане с консистенцията на кайма. аз ползвам оповинка във 400 мл вода. слагаш лук, едно яице, малко хляб напоен във вода подправки както знаеш. в тавичка с много малко мазнина слагаш оформените кюфтенца печеш и лама.
Правя си така 2 пъти седмично и сам много доволен. има 50% белтъци вътре

FIREBLADE

26.10.06
18:24

не го яж тва е бе отвртаително е :shock:  :shock:  мани ги тия соеви изгъзици по-добре си купи нормална каймца и си я направи на кюфтенца които сладко се пържат в 2 пръста олио .

27.10.06
09:05

бях доставчик на колбаси. да ти кажа ли какво има в каймата? сланина, соеви гранули, още малко сланина но оцватена и боклуци дето остържат от кокалите. така се прави релеф
  И друго има месото дето е престояло много и никой не иска да го купи да не мислиш че го хвърлят

Ахам..нямаше как да не стоят така нещата с тая ниска цена..мерси на отговорилите :)

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1