18.10.06
10:57
Във Фантастико попаднах на соевата каима и имаше завидни съотношения м/у белтъци:въглехидрати:мазнини . Въпросът ми е : как се приготвя? Като чуя “каима” си представам как некви кюфтенца сладко се пържат в 2 пръста олио :) ,иначе като я гледам през опаковката ми прилича на некви малки зрънца, които бих изсипал в 1 чаша прясно мляко и съответно изпил без дори да усетя..
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим21.10.06
11:05
Толкова ли ви затрудних?
22.10.06
00:48
Брато не съм сигурен , но мисля че тези лайна се варят и тогава стават на нещо подоно на кайма, което после правиш каквото си искаш , примерно на принцеси. Отзад няма ли някакво опътване?
Кисне се във вода така че да стане с консистенцията на кайма. аз ползвам оповинка във 400 мл вода. слагаш лук, едно яице, малко хляб напоен във вода подправки както знаеш. в тавичка с много малко мазнина слагаш оформените кюфтенца печеш и лама.
Правя си така 2 пъти седмично и сам много доволен. има 50% белтъци вътре
26.10.06
18:24
не го яж тва е бе отвртаително е :shock: :shock: мани ги тия соеви изгъзици по-добре си купи нормална каймца и си я направи на кюфтенца които сладко се пържат в 2 пръста олио .
бях доставчик на колбаси. да ти кажа ли какво има в каймата? сланина, соеви гранули, още малко сланина но оцватена и боклуци дето остържат от кокалите. така се прави релеф
И друго има месото дето е престояло много и никой не иска да го купи да не мислиш че го хвърлят
27.10.06
09:28
Ахам..нямаше как да не стоят така нещата с тая ниска цена..мерси на отговорилите :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече