Овес. ядки - фини или цели?

18.10.06
16:53

не знам в България как е точно но тука овес. ядки се продават zart (нежни или фини) и обикновени . и на двата продукта пише че са пълнозърнести продукти ... кво представляват едните и другите ? кои са за предпочитане?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FZ

18.10.06
17:11

И тук ги има в два варианта дори три .
Аз лично предпочитам финните. :wink:

FI

18.10.06
22:57

[quote author=“torres”]не знам в България как е точно но тука овес. ядки се продават zart (нежни или фини) и обикновени . и на двата продукта пише че са пълнозърнести продукти ... кво представляват едните и другите ? кои са за предпочитане?

Фините са по - добре, другите много трябва да се киснат.

19.10.06
12:29

кисненето не ми е проблем  :)
аз не ги кисна нито едните нито другите , даже обикновените са ми по-приятни . Въпроса е дали има някъква разлика в двата вида , при обработката им ?

FI

19.10.06
14:56

[quote author=“torres”]кисненето не ми е проблем  :)
аз не ги кисна нито едните нито другите , даже обикновените са ми по-приятни . Въпроса е дали има някъква разлика в двата вида , при обработката им ?

аз лично незнам да има някаква разлика.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1