18.10.06
18:17
ще мога ли да направя преса без да спазвам диета .. ! преса нямам никъква имам малко мазнини на корема ще мога ли да ги изчистя и да направя така наречените плочки ?
Ами не. Особено ако имаш мазнини по корема, без диета и кардио не става. Ако пък просто мускулите не са добре развити - да, може, с упражнения с по-висока интензивност (за да се постигне така желаната хипертрофия).
18.10.06
21:32
Няма да можеш примерно аз съм в период за качване на килограми ...а пресата е противоположна на килограмите ... се едно сол и захар :) трябва си ти диета :)
18.10.06
22:02
С диета ще се видят мускулите които ще направиш.
иначе няма лошо с кардио за корема да си поддържаш мускулите на корема, дори и в период на качване. Так акто дойде време за диетата по-бързо ще се видят плочките ;)
Щом имаш малко мазнинки ще можеж да направиш видима преса, но не очаквай дълбок релеф. Но само с тренировки за 6-8 месеца би трябвало да изкараш видими плочки. Естествено ако изчистиш след това ще постигнеш релефа, който сигурно искаш.
[quote author=“J0”]ще мога ли да направя преса без да спазвам диета .. ! преса нямам никъква имам малко мазнини на корема ще мога ли да ги изчистя и да направя така наречените плочки ?
Ако си от така наречените”с право черво” може и да може.Познавам такива хора които без каквато и да е диета си имат супер преса, но щом казваш че имаш мазнинки,трябва да се пмъчиш малко,няма начин
аз преса нямам никъква грам нямам ..... искам да е направя без да свалям килограми ,а напротив да си качвам още :wink:
19.10.06
19:06
съжелявам че трябва да ти го кажа,но това е невъзможно :) ...казах ти сега съм в процес за качване на маса...и корема ми утиде колкото и да го тренирам този корем ! :) просто едно от двете аз ти предлагам качи си килограми обърни ги в мусколи и после ходи на сауна + кардио и така ще стане перфектен корем аз така го правя! сауната извлича сички мазнини най вече от корема :) а на мусколите нищо няма да им стане .
19.10.06
19:46
И аз така искам, ама то ако ставаше така всички щяха да ходят с преси.
19.10.06
22:52
то по принцип зимата е сезона за качване на килца и пролетта да ги орелефиш прави първо едното после другото :) секи иска здрава преса ...но не винаги я прави по правилния начин !