Разлика между гейнер и сур. протеин?

18.10.06
19:48

Искам да попитам каква е разликата между гейнъра, суроватъчния и млечно-яйчния протеин, и също така кое от трите е добре да комбинирам с креатин (днес ми е последния ден от зареждащия период) при положение че искам да натрупам маса?

ivaivalito

18.10.06
22:19

виж сега пич /никой няма да ти отговори защото не търсиш нищо /Който търси намира.

Прочети тази статия и ще разбереш за какво иде реч при протеините. А за комбинацията - аз съм за суроватъчен протеин + креатин.

19.10.06
00:05

[quote author=“ivaivalito”]виж сега пич /никой няма да ти отговори защото не търсиш нищо /Който търси намира.

Не търся нищо? ами прочети ми въпроса още един път и ще видиш, че съм задал даже 2 въпроса в темата ми.

Търся разликата между гейнър и протеин. Попитах също дали ефекта от към маса е добър ако комбинирам протеин и креатин.

ivaivalito

19.10.06
01:32

И за двата ти въпроса има отговори в Форума .И на първия и за това откъм маса кое е по добре да приемаш има бутон Търсене.Не се сърди но не ставай  мързелив

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1