19.10.06
08:33
Здравейте,
от три седмици ходя редовно на фитнес(6 дни в седмицата) и все още имам мускулна треска.Болката намалява при по леките дни и ,когато дойде най-тежкия пак се връща.Моля ви кажете ми нормално ли е това.Аз съм на 26 години и от 2 години не съм тренирала нищо ,също така родих преди година.
Благодаря предварително
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
19.10.06
09:26
[quote author=“margooo”]Здравейте,
от три седмици ходя редовно на фитнес(6 дни в седмицата) и все още имам мускулна треска.Болката намалява при по леките дни и ,когато дойде най-тежкия пак се връща.Моля ви кажете ми нормално ли е това.Аз съм на 26 години и от 2 години не съм тренирала нищо ,също така родих преди година.
Благодаря предварително
Ами нормално е като имаш физическо натоварване да имаш и мускулна треска.
Все си мислех ,че когато тялото свикне с физическото натоварване мускулната треска спира :D Исках да питам нормално ли е три седмици да не престане.
[quote author=“margooo”]Все си мислех ,че когато тялото свикне с физическото натоварване мускулната треска спира :D Исках да питам нормално ли е три седмици да не престане.
Ако тренираш непостоянно да,но според мен не се притеснявай за такива неща...тренирай и толкова :wink: :wink:
19.10.06
10:07
Според мен пък при всеки е много индивидуално, трудно е да се каже, но като се има предвид че преди не си тренирала нищо е нормално тялото да се чувства стресирано. :?
От 3 седмици ходиш на фитнес 6 дни в седмицата :shock: не ти ли е малко множко?!?
19.10.06
11:33
Претоварваш се според мен. Тренирай по 3-4 пъти, но не и по 6 в седмица. Още отначало да почнеш с 6 пъти не е много удачно.
Да, намали тренировките и освен това 1-2 часа преди тях може да пиеш 1-2 хапчета упсарин за м. треска.
19.10.06
14:45
О аз това за 6-те дена в седмицата не го бях видяла... Еми тогава няма какво да се чудиш... това е супер натоварващо...
наи добре се оправя с бира - преди и слид тренировка ...ня маитап
пък мускулната при мен е .. кат почвам фитнес 1та седмица си ходя и дигам по същата програма по коят карам но дигам наполовина...не се натоварвам ...на 2та седмица вече не се проявяват признаци на мускулната ... и никфи хапове и нищо не зимам ..никви аспирини .. седмица те цепят мускулите но е ней чак такова мъчение
19.10.06
16:45
СПАМ
ASTOR
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече