19.10.06
08:33
Здравейте,
от три седмици ходя редовно на фитнес(6 дни в седмицата) и все още имам мускулна треска.Болката намалява при по леките дни и ,когато дойде най-тежкия пак се връща.Моля ви кажете ми нормално ли е това.Аз съм на 26 години и от 2 години не съм тренирала нищо ,също така родих преди година.
Благодаря предварително
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим19.10.06
09:26
[quote author=“margooo”]Здравейте,
от три седмици ходя редовно на фитнес(6 дни в седмицата) и все още имам мускулна треска.Болката намалява при по леките дни и ,когато дойде най-тежкия пак се връща.Моля ви кажете ми нормално ли е това.Аз съм на 26 години и от 2 години не съм тренирала нищо ,също така родих преди година.
Благодаря предварително
Ами нормално е като имаш физическо натоварване да имаш и мускулна треска.
Все си мислех ,че когато тялото свикне с физическото натоварване мускулната треска спира :D Исках да питам нормално ли е три седмици да не престане.
[quote author=“margooo”]Все си мислех ,че когато тялото свикне с физическото натоварване мускулната треска спира :D Исках да питам нормално ли е три седмици да не престане.
Ако тренираш непостоянно да,но според мен не се притеснявай за такива неща...тренирай и толкова :wink: :wink:
19.10.06
10:07
Според мен пък при всеки е много индивидуално, трудно е да се каже, но като се има предвид че преди не си тренирала нищо е нормално тялото да се чувства стресирано. :?
От 3 седмици ходиш на фитнес 6 дни в седмицата :shock: не ти ли е малко множко?!?
19.10.06
11:33
Претоварваш се според мен. Тренирай по 3-4 пъти, но не и по 6 в седмица. Още отначало да почнеш с 6 пъти не е много удачно.
Да, намали тренировките и освен това 1-2 часа преди тях може да пиеш 1-2 хапчета упсарин за м. треска.
19.10.06
14:45
О аз това за 6-те дена в седмицата не го бях видяла... Еми тогава няма какво да се чудиш... това е супер натоварващо...
наи добре се оправя с бира - преди и слид тренировка ...ня маитап
пък мускулната при мен е .. кат почвам фитнес 1та седмица си ходя и дигам по същата програма по коят карам но дигам наполовина...не се натоварвам ...на 2та седмица вече не се проявяват признаци на мускулната ... и никфи хапове и нищо не зимам ..никви аспирини .. седмица те цепят мускулите но е ней чак такова мъчение
19.10.06
16:45
СПАМ
ASTOR
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече