Мускулна треска

19.10.06
08:33

Здравейте,
от три седмици ходя редовно на фитнес(6 дни в седмицата) и все още имам мускулна треска.Болката намалява при по леките дни и ,когато дойде най-тежкия пак се връща.Моля ви кажете ми нормално ли е това.Аз съм на 26 години и от 2 години не съм тренирала нищо ,също така родих преди година.
Благодаря предварително

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FI

19.10.06
09:26

[quote author=“margooo”]Здравейте,
от три седмици ходя редовно на фитнес(6 дни в седмицата) и все още имам мускулна треска.Болката намалява при по леките дни и ,когато дойде най-тежкия пак се връща.Моля ви кажете ми нормално ли е това.Аз съм на 26 години и от 2 години не съм тренирала нищо ,също така родих преди година.
Благодаря предварително

Ами нормално е като имаш физическо натоварване да имаш и мускулна треска.

19.10.06
09:33

Все си мислех ,че когато тялото свикне с физическото натоварване мускулната треска спира :D Исках да питам нормално ли е три седмици да не престане.

19.10.06
09:46

[quote author=“margooo”]Все си мислех ,че когато тялото свикне с физическото натоварване мускулната треска спира :D Исках да питам нормално ли е три седмици да не престане.

Ако тренираш непостоянно да,но според мен не се притеснявай за такива неща...тренирай и толкова  :wink:  :wink:

FI

19.10.06
10:07

[quote author=“margooo”]Все си мислех ,че когато тялото свикне с физическото натоварване мускулната треска спира :D Исках да питам нормално ли е три седмици да не престане.

Според мен пък при всеки е много индивидуално, трудно е да се каже, но като се има предвид че преди не си тренирала нищо е нормално тялото да се чувства стресирано. :?

19.10.06
11:21

От 3 седмици ходиш на фитнес 6 дни в седмицата  :shock:  не ти ли е малко множко?!?

Претоварваш се според мен. Тренирай по 3-4 пъти, но не и по 6 в седмица. Още отначало да почнеш с 6 пъти не е много удачно.

19.10.06
11:37

Да, намали тренировките и освен това 1-2 часа преди тях може да пиеш 1-2 хапчета упсарин за м. треска.

FI

19.10.06
14:45

О аз това за 6-те дена в седмицата не го бях видяла... Еми тогава няма какво да се чудиш... това е супер натоварващо...

19.10.06
15:51

наи добре се оправя с бира - преди и слид тренировка ...ня маитап

пък мускулната при мен е .. кат почвам фитнес 1та седмица си ходя и дигам по същата програма по коят карам но дигам наполовина...не се натоварвам ...на 2та седмица вече не се проявяват признаци на мускулната ... и никфи хапове и нищо не зимам ..никви аспирини .. седмица те цепят мускулите но е ней чак такова мъчение

FI

19.10.06
16:45

СПАМ
ASTOR

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1