19.10.06
10:29
Преди няколко дни си я купих - велика! На Беренд Брайтенщайн, казва се “Бодибилдинг - успешно, природосъобразно и здравословно.” Точно това, от което човек има нужда - простичко, ясно и се говори точно за това, което на всеки му се иска да знае. Сякаш си седнал с опитен приятел и си говорите. За разлика от другата книга на пазара - “Силови тренировки”, която е първо, два пъти по-скъпа, че и отгоре и второ, е само снимки и диаграми със сухи бележки - като енциклопедия...
Непременно си я купете, това са едни 6.99 лв, които ще се радвате, че сте похарчили. :D
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Имам я отдавна, много приятно четиво. Тъкмо ми напомни да я отворя за пореден път...
19.10.06
16:08
Кажи от каде си я взел виждам че си от София
19.10.06
16:39
Наистена страхотна книга имам и бългърската версия и испанската,струва си да се закупи има доста добри съвети,само едно не ми допадна много тренировъ4ните му примерни програми всъЩност които препоръ4ва
19.10.06
16:42
[quote author=“Lumina”]Преди няколко дни си я купих - велика! На Беренд Брайтенщайн, казва се “Бодибилдинг - успешно, природосъобразно и здравословно.” Точно това, от което човек има нужда - простичко, ясно и се говори точно за това, което на всеки му се иска да знае. Сякаш си седнал с опитен приятел и си говорите. За разлика от другата книга на пазара - “Силови тренировки”, която е първо, два пъти по-скъпа, че и отгоре и второ, е само снимки и диаграми със сухи бележки - като енциклопедия...
Непременно си я купете, това са едни 6.99 лв, които ще се радвате, че сте похарчили. :D
Като се прибера в София ще си я взема. Мерси много за препоръката.
Аз си я купих от книжарница Orange, на Графа, но беше единствена бройка. Като влизах по пътя в други, уж също такива големи книжарници, я нямаше. Предполагам, че може да се намери по интернет-книжарниците по-лесно. А иначе и на мен ми е първата книга и случих. Представете си само как една девойка седи на кафенце и чете усилено книга за бодибилдинг, на която е нарисуван огромен, мускулест негър (тъпо оформление - личи, че не е оригиналното; да не говорим за дразнещите грешки вътре)... :wink: :P :lol:
Едно предимство на книгата е, че изяснява разликата между бодибилдинг, пауърлифтинг и тренировките, които не са с цел уголемяване на мускули, което е много полезно за такива читатели, като мен, които все пак са жени и не искат да заприличат на трикрилни гардероби. :) И въпреки това, четейки, ти става ясно за принципите, които са едни и същи...
Просто - една много интелигентно и увлекателно написана книга.
На твое място бих предпочела да си я взема от източника - все пак авторът е немец и се преполага, че в оригинал ще е по-добре, а и вероятно по-лесно се намира.
Ето как е заглавието на оригинала:
Berend Breitenstein, 1999, “Power-Bodybuilding”, Rowohlt Taschenbuch.
19.10.06
19:22
На твое място бих предпочела да си я взема от източника - все пак авторът е немец и се преполага, че в оригинал ще е по-добре, а и вероятно по-лесно се намира.
Ето как е заглавието на оригинала:
Berend Breitenstein, 1999, “Power-Bodybuilding”, Rowohlt Taschenbuch.
О добре, ще я потърся и тук мерси.
П.С. Тук струва 7,90 Евро. :?
19.10.06
19:29
имам няколко тренировки на компа на Berend Breitenstein :) този наистина го бива ...не е от типа угромни но всеки мускол му е развит до перфект !
-lumina как върви с тренировките дават ли ефект ?
[quote author=“iceman”]имам няколко тренировки на компа на Berend Breitenstein :) този наистина го бива ...не е от типа угромни но всеки мускол му е развит до перфект !
-lumina как върви с тренировките дават ли ефект ?
Ами, не е огромен, защото не използва стероиди и химия. А без тях не можеш да станеш толкова огромен, колкото виждаме някои извънземни тук-там. А и не е нужно - не е естетично, нито здравословно.
А от тренировките има ефект, макар че сега съм си травмирала прасците и ходя като саката... :lol: Както пише в книгата - във фаза на дефиниция съм и тренирам за релеф. :wink: :P Само дето вече оформените ми мускули имат бая сланинка отгоре и ще има да почакам да се видят. :)
20.10.06
17:23
Много се радвам :) и аз ще я потарся тази книжка ...между временно да те питам на колко години беше (може и да не ми отговаряш)
Аз никога не си крия възрастта - на 32 години съм. Защо се интересуваш, да не си търсиш гадже? :wink: :P
21.10.06
00:10
няма да спамя ще ти пиша л.с :) ...а и нека стане интрига ... тъкмо ще оставя другите да гадаят !
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече