Пазаруване от И-нет - БГ САЙТ

19.10.06
17:36

http://www.fitnessbg.com/more.php?product=universal%20amino%202700

Искам да си купя тези аминокиселини от ТОЗИ сайт..Някой до сега пазарувал ли е от там... Коректни ли са нещо дали ще имам проблеми :roll:  А има и друго..много ми е странно защото не изискват телефон за връзка а принципно до сега каквото и да съм си купувал все са ми се обаждали и т.н... ПЛС някой да отговори...

Въпроса е за самия сайт дали става не точно тези аминота има и др. продукти...

19.10.06
17:40

След колко време ще ми го доставят и т.н... А дали няма някое магазинче в Сф от където да си ги купя... :roll: Че да не се занимавам с и-нет..и т.н...

20.10.06
00:03

??? Добре поне някакъв отговор :roll:  :roll:  Или поне кажете в СФ от къде може да се купи :roll:

Пиротска SNC.

20.10.06
00:33

А там има ли Универсал 2700 :roll: щоъо в сайта им няма :roll:

20.10.06
01:13

Да има , на Пиротска ;)

20.10.06
11:27

[quote author=“fixer2”]Да има , на Пиротска ;)

OK благодаря много :P :P И все пак се надявам някой да е пазарувал от този сайт да зная за в бъдеще :D

22.10.06
01:12

Няма да е зле да се спреш на някой друг вид аминки :wink:

22.10.06
11:32

[quote author=“SpUd3r”]Няма да е зле да се спреш на някой друг вид аминки :wink:

какво те кара да мислиш че тези не са добри :?:  :roll:

22.10.06
23:35

потърси в търсачката :wink:
Просто изобщо не се знае дали тия аминки имат нещо общо с Universal :lol:

InDaHEad

24.10.06
21:12

Напротив знае се много добре...просто НЯМАТ!... :wink:  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1