Animal Pump?

CS

20.10.06
09:47

някой може ли да ми обясни действието му?и има ли някой който го е ползвал?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

20.10.06
12:32

почти еквивалент на друг продукт на Универсал “Shock Therapy”. Увиличава секрецията на азотен оксид който повишева кръвоснабдяването на работещия мускул и така той се захранва по-добре с хранителни вещества и хормони. Също така се получава добро напомпване. Има и други енергизиращи и повишаващи силата съставки. Продукта съдържа и антиоксиданти. факта че е от Анимал серията го ускъпява излишно. има доста по добри неща за които можеш да си дадеш парите.

20.10.06
12:54

Мда , ако си го визамаш от БГ не си заслужава чак толкова.Тук е 100ина лева :?

CS

22.10.06
11:33

добре препоръчайте нещо.тъй като си взех анимал стак2 и се чудя с кво да го комбинирам :)

EDIT:ся видях,че в тоя пумп има и креатинова матрица :)

22.10.06
11:47

Не , добър си е продукта.Аз имам такъв и си чака на опашката да го започвам.
Ако не са ти проблем парите вземи си го.Препдочитан е пред Shock Therapy + Storm, така че смело го взимай ....

CS

22.10.06
11:56

в този случай парите не са проблем.а какво е по-добре стак2+пумп или стак2+пак?

или стак2+NOX3?

CS

22.10.06
23:30

някой ще ми отговори ли,че искам утре сутрин да поръчам :roll:

ЕДИТ:взех пак-а

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1