Фитили - въпрос???

KO

20.10.06
14:22

Взех си едни фитили на мусаши, кожени, от 10 кинта. Та въпроса ми можа да ви се стори супер глупав, но аз наистина не знам! Как да ги сложа??? :shock:  :oops:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Питай някой в залата ти. Трудно е да се опише само с думи.

Трябва да прекараш единия край през дупката, за да се получи като гривна от едната страна. Дългия край трябва да сочи към палеца. Като го слагаш към щангата, тя трябва да се пада между фитила и дланта. Чрез въртене се затягат.

Питай някой в залата наистина. Ще видиш колко лесно става всъщност. Отначало аз като ползвах бях голяма гледка докато си сложа втория... Въпрос на навик.

21.10.06
09:33

[quote author=“koisymazzz”]Взех си едни фитили на мусаши, кожени, от 10 кинта. Та въпроса ми можа да ви се стори супер глупав, но аз наистина не знам! Как да ги сложа??? :shock:  :oops:

Много трудно е да се опише .. Прекарваш единия край в дупката и ги овиваш около китката а другия край около лоста ..

KO

21.10.06
13:46

Работата е там, че си ги купих за домашна употреба. Имам една шведска стена с лост вкъщи и трябва да вися, понеже имам един прешлен на гръбнака който е леко хлътнал. Освен другия път като ходя да си купувам от залата протеин, да се напрая на ударен и да попитам някой там, но едва ли ще има някой който може да ми помогне(на касите работят п*тки, а трениращите ми изглеждат със супер малък тренировъчен стаж).

Кажете ми поне как е фитили на английски, ще потърся в гоогле, 100% е описано много подробно как се слагат. :roll:

[quote author=“koisymazzz”]Кажете ми поне как е фитили на английски, ще потърся в гоогле, 100% е описано много подробно как се слагат. :roll:

http://www.bodybuilding.com/fun/videos/2006/harbinger_cotton_lifting_straps.wvx - Длъжник си ми  :wink:

KO

21.10.06
13:57

[quote author=“manson”]
http://www.bodybuilding.com/fun/videos/2006/harbinger_cotton_lifting_straps.wvx - Длъжник си ми  :wink:

Леле, кви комбинации правих само, за да ги сложа. :D
То хич не било сложно.
Thanks a lot!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1