20.10.06
15:03
Значи ще си сменя програмата..
1) Пон. - гърди + бицепс
3) Сряда. - гръб + трицепс
5) Петък - Крака + корем(примерно)
Та значи имам към 57-8 крака, но не са мускулести, нали се сещате :lol:
Искам да наблегна върху горната част на гърдите, гърба и краката.. и ако може малко да сваля килограми.. НВД ли трябва да правя.. и то се е видяло, че ще въртя на велометъра :cry: (това ми е най-отвратителното)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим20.10.06
15:12
велоергометър :!: , а защо да се е видяло ? можеш да бягаш примерно това да ти е кардиото и НВД в случая е желателна , като бягаш или вартиш на колелото + програмата за крака ще се стопят мазнините и ще се оформят краката , за горната част на гърдите пробваи като почнеш гърди прави първо с дъмбели от полулег с 8 пов. , а за гръб прави мъртва тяга , мечка , набирания главно и каквото ти доиде на сърце :wink:
п.п и сложи си и рамото при краката или като отделен ден и ще преместип корема при него
20.10.06
15:12
а рамото :wink:
всичко едно по едно ! първо качи кг и маса така че да ти харесва гърба и там квот друго искаш а краката после ше ги орилефяваш! в залата приказката “и вълкът сит и агнето цяло” просто не важи :wink:
НВД, но аз не съм диетолог ;( Какво ще рече това.. по малко въглехидрати..
ориз, месо, мляко, зеленчукови салати, плодове и т.н.?
20.10.06
21:40
еми ориз не много , той съдържа доста въглехидрати , зеленчуци можи , плодове можи (но не с килограми) и не се насилваи с млякото :)
Извара
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече