Упражнения за крака!

20.10.06
15:03

Значи ще си сменя програмата..

1) Пон. - гърди + бицепс
3) Сряда. - гръб + трицепс
5) Петък - Крака + корем(примерно)

Та значи имам към 57-8 крака, но не са мускулести, нали се сещате  :lol:
Искам да наблегна върху горната част на гърдите, гърба и краката.. и ако може малко да сваля килограми.. НВД ли трябва да правя.. и то се е видяло, че ще въртя на велометъра :cry: (това ми е най-отвратителното)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

20.10.06
15:12

велоергометър  :!:  , а защо да се е видяло ?  можеш да бягаш примерно това да ти е кардиото и НВД в случая е желателна , като бягаш или вартиш на колелото + програмата за крака ще се стопят мазнините и ще се оформят краката , за горната част на гърдите пробваи като почнеш гърди прави първо с дъмбели от полулег с 8 пов. , а за гръб прави мъртва тяга , мечка , набирания главно и каквото ти доиде на сърце  :wink:

п.п и сложи си и рамото при краката или като отделен ден и ще преместип корема при него

emergency_bg

20.10.06
15:12

а рамото  :wink:

20.10.06
16:07

всичко едно по едно ! първо качи кг и маса така че да ти харесва  гърба и там квот друго искаш а краката после ше ги орилефяваш! в залата приказката “и вълкът сит и агнето цяло” просто не важи  :wink:

20.10.06
17:22

НВД, но аз не съм диетолог ;( Какво ще рече това.. по малко въглехидрати..
ориз, месо, мляко, зеленчукови салати, плодове и т.н.?

20.10.06
21:40

еми ориз не много , той съдържа доста въглехидрати , зеленчуци можи , плодове можи (но не с килограми) и не се насилваи с млякото  :)

20.10.06
23:19

Какво друго можИ я кажети.. какво се яде предимно по време на НВД?

21.10.06
08:46

[quote author=“techo”]Какво друго можИ я кажети.. какво се яде предимно по време на НВД?

Извара

23.10.06
02:18

Не виждам храна (зеленчуци - може, плодове - малко, месо - може, извара - да..) е цял месец на извара ли? нали 1во ще умра от глад, второ сега както съм 74кг ще стана 60 и ще си загубя мускулната маса ( моято не е много, но все пак има :Р )

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1