20.10.06
19:14
От известно време имам проблем с дясното рамо - болка чувствам при тренировка за гърди - предимно при хоризонтална лежанка. Болката се проявява при максимално сваляне на щангата до гърдите и е съпроводена с пукване. Вчера беше толкова силна, че се отказах от тренировката. Днес разгрях добре и беше горе долу поносимо. Какво бихте ме посъветвали да направя? Знам че спирането на тренировки за известно време би било най-добре, но не ми се ще...
Някакво мазило има ли за моя проблем??? Може би не, тъй като самата раменна става ме боли...
Мерси
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим20.10.06
20:02
Загрявката е най важна. Сам си забелязал, че след като загрееш повече не се чувства толкова силна болка. При хоризонтална лежанка предното рамо най много учавства. Ако имаш малко време загрей с малко килограми предното (1-2 серий по 6-7 пъти) за да не се натовари изведнъж и така малко по малко би трябвало да се оправи. Също като правиш рамена гледай да са с по малко килограми от обичайното.
20.10.06
21:13
Една седмица почивка само ще ти помогне. Няма да изгубиш нищо. И най - важното - загрявай повечко.
[quote author=“boxerg”]Една седмица почивка само ще ти помогне. Няма да изгубиш нищо. И най - важното - загрявай повечко.
:wink: :wink: :wink: е тва е номера препоръчвам ти и да се мажеш с гел диип релийф
20.10.06
22:21
благодаря за съветите момчета....
ще пропусна “рамото” в неделя, но гърдите другия четвъртък мисля да ги правя пак - с много загрявка преди това...
[quote author=“sub_eleven”]благодаря за съветите момчета....
ще пропусна “рамото” в неделя, но гърдите другия четвъртък мисля да ги правя пак - с много загрявка преди това...
И аз бях така само че с лявото рамо.... и ЗАГРЯВКАТА му е майката :)))
2-3 минути само за едната ръка отделям да я загрявам хубаво когато правя гърди , защото то там се появява болката.
Така че моят съвет е ЯКА ЗАГРЯВКА :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече