20.10.06
19:14
От известно време имам проблем с дясното рамо - болка чувствам при тренировка за гърди - предимно при хоризонтална лежанка. Болката се проявява при максимално сваляне на щангата до гърдите и е съпроводена с пукване. Вчера беше толкова силна, че се отказах от тренировката. Днес разгрях добре и беше горе долу поносимо. Какво бихте ме посъветвали да направя? Знам че спирането на тренировки за известно време би било най-добре, но не ми се ще...
Някакво мазило има ли за моя проблем??? Може би не, тъй като самата раменна става ме боли...
Мерси
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
20.10.06
20:02
Загрявката е най важна. Сам си забелязал, че след като загрееш повече не се чувства толкова силна болка. При хоризонтална лежанка предното рамо най много учавства. Ако имаш малко време загрей с малко килограми предното (1-2 серий по 6-7 пъти) за да не се натовари изведнъж и така малко по малко би трябвало да се оправи. Също като правиш рамена гледай да са с по малко килограми от обичайното.
20.10.06
21:13
Една седмица почивка само ще ти помогне. Няма да изгубиш нищо. И най - важното - загрявай повечко.
[quote author=“boxerg”]Една седмица почивка само ще ти помогне. Няма да изгубиш нищо. И най - важното - загрявай повечко.
:wink: :wink: :wink: е тва е номера препоръчвам ти и да се мажеш с гел диип релийф
20.10.06
22:21
благодаря за съветите момчета....
ще пропусна “рамото” в неделя, но гърдите другия четвъртък мисля да ги правя пак - с много загрявка преди това...
[quote author=“sub_eleven”]благодаря за съветите момчета....
ще пропусна “рамото” в неделя, но гърдите другия четвъртък мисля да ги правя пак - с много загрявка преди това...
И аз бях така само че с лявото рамо.... и ЗАГРЯВКАТА му е майката :)))
2-3 минути само за едната ръка отделям да я загрявам хубаво когато правя гърди , защото то там се появява болката.
Така че моят съвет е ЯКА ЗАГРЯВКА :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече